Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop , Jaka dobra firma

-l2aven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie mam zamiar kupic sobie laptopa ale nie zabardzo sie znam.

Jaka jest dobra firma i jakie musi miec czesci zeby byl dobry di neta i śmigal tez w gierkach.

Opiszcie mi co ma miec jakie parametry , za wszelka pomoc z góry dziekuje :)

ravensygna.png
Opublikowano

A jezeli chodzi o czesci to co musi miec w sobie zeby ladnie smigal ?

I jakie te czesci maja miec parametry ?

Wszyscy Up macie + za pomoc.

ravensygna.png
Opublikowano

A jezeli chodzi o czesci to co musi miec w sobie zeby ladnie smigal ?

I jakie te czesci maja miec parametry ?

Wszyscy Up macie + za pomoc.

Kup z Fujitsu Siemens obojętnie jaki ( no prawie, raczej z tych nowszych ) , zanieś go do salonu fujitsu siemens a oni ci go zrobią na pro lapka. Tanio

63989389769756300986.png

Opublikowano
http://www.alienware.com/Landings/laptops.aspx

to chyba najlepsze laptopy ( cena boli. )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Fujitsu Siemens. Jak dla mnie najlepsza.

ASUS tez dobra.

Co ty czlowieku masz z tym F-S . To ze pewnie masz takiego lapka to nie wmawiaj innym ze jest dobry bo to kupa zlomu . Kazdy na niego jedzie i od dawna jest opinia ze HP Avile F-S to najgorsze lapy ktore sa.

Najlepiej w rankingach wypada acer przewaznie potem samsung tashibki. Ja moge polecic Lenovo bo sa niezawodne ale do pracy z grami jest ciezej. Te laptopy sa uzywane w biurach i czesto nie wylaczane przez kilkadziesiat dni i nic im sie nie dzieje. MSI to dosyc dobra firma . Ale wykonanie tego twojego fujitsu jest chujowe , nawet w nowych laptopach ma slabe wykonczenie i slabe osiagi , wydajnosc etc.

wakow9.png
Opublikowano

Co ty czlowieku masz z tym F-S . To ze pewnie masz takiego lapka to nie wmawiaj innym ze jest dobry bo to kupa zlomu . Kazdy na niego jedzie i od dawna jest opinia ze HP Avile F-S to najgorsze lapy ktore sa.

Najlepiej w rankingach wypada acer przewaznie potem samsung tashibki. Ja moge polecic Lenovo bo sa niezawodne ale do pracy z grami jest ciezej. Te laptopy sa uzywane w biurach i czesto nie wylaczane przez kilkadziesiat dni i nic im sie nie dzieje. MSI to dosyc dobra firma . Ale wykonanie tego twojego fujitsu jest chujowe , nawet w nowych laptopach ma slabe wykonczenie i slabe osiagi , wydajnosc etc.

Ja posiadam ASUS'a a mój wujek posiada Fujitsu Siemens i byłem u niego na wakacjach i normalnie tak śmigały wszystkie gry ze omg wtf lol. a to komp z 2007 roku.

Niedługo kupuje sobie stacjonarnego z F-S, a po pół roku notebooka tez tej firmy ;]

B)

63989389769756300986.png

Opublikowano

Ja posiadam ASUS'a a mój wujek posiada Fujitsu Siemens i byłem u niego na wakacjach i normalnie tak śmigały wszystkie gry ze omg wtf lol. a to komp z 2007 roku.

Niedługo kupuje sobie stacjonarnego z F-S, a po pół roku notebooka tez tej firmy ;]

B)

To popatrz na benchmarki ...

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...