Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was!

Ostatnio kiedy grałem w Lol'a uczepiły mnie się dziwne lagi. Mianowicie kiedy zaczynam mecz To jest dobrze, ale po dłuższym czasie ( Kiedy wbije tak 7-8 lvl) zaczyna lagować np. Nie widzę ile hp mają koledzy z drużyny, widzę ''Umarłe'' miniony, a na końcu nikt się nie rusza i pokazuje '' You Have Dissconected'', klikam tak, łączy mnie znów , przez chwile wszystko dobrze , a potem znów laguje...Od czego to zależy??? Robiłem wczoraj formata i nie pomogło ;/. Bardzo proszę o pomoc. Dodatkowo powiem że ping to ok. 100-110,a do tego daję fotki mojego łącza.Bardzo proszę o pomoc ;/.

23456871.jpg

Opublikowano

Jeżeli widzisz umarłe miniony i nie widzisz hp ludzi, którzy się ruszają to tracisz pakiety czyli dostajesz freeza (just like me) .. Reset neta powinien pomóc, a jak nic nie daje to zgłoś się do dostawcy neta

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Czyli rozumiem że nie tylko ja tak mam? btw res neta też nic nie dawał ;/( sprawdzałem wczoraj), spróbuje teraz może coś się poprawiło.

Opublikowano

Ja mam takie freezy, ale radiówce mogę to wybaczyć <_< Jeżeli reset nic nie dał zadzwoń do dostawcy bo może coś Ci się zjebało

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Powiem ci że czasem kiedy mam lagi widzę umarłe miniony(Zazwyczaj jest tak do końca gry ,że zostają te umarłe mioniony z lagów) , to 2 też. Ale wiesz czym jest to spowodowane ? Jak mieszkasz na wsi , pomiędzy 2 przekaźnikami to takie Trolle typu nk, czasem po prostu przekaźnik zapychają. A takie rzeczy dzieją się nie w obliczu lagów ,ale tego że nie masz internetu , jeżeli cały czas serfujesz po internecie i nic sie nie dzieje to nie jest normalne. Jeżeli masz router to idż na dół włącz i wyłącz wtyczke. Jeżeli nie pomoże to wyłącz te wtyczki po lewej stronie i włącz. I tak nawiasem ,podaj szybkość neta

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

I powyłączaj programy typu GG (najlepiej wszystko co, nie systemowe, prócz anty-wirusa), możliwe, że gówna typu GG zapychają ci łącze reklamami...