Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client Problem..;/

Dzumek92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam problem z clientem gry a dokladniej gdy gram po zalogowaniu etc po niedlugim czasie zacina mi sie wszystko gra sie czasem wylacza ale najczesciej trzeba resac kompa...Zna ktos moze przyczyne albo jak to mozna naprawic? Zawsze gra mi dziala bez problemowo tylko dopiero po wejsciu europy cos sie psuje...Pilnie prosze o pomoc!

Opublikowano

po wejsciu europy .. oO to kiedy ty zaczoles grac?? lata temu?? xD sprobuj reinstal silka, moze to cos da

Opublikowano

no liczac to tak prawie 2 lata temu pierwszy raz zrobilem 1 chara :P reinstal nic nie dal dalej to samo..Czasem robi sie rozdzielczosc 800x600 ;/ i wyskakuje komunikat ze cos z graficzna nie tak ale ja mam dobra..(radeon x700)

Admin Cienia
Opublikowano
no liczac to tak prawie 2 lata temu pierwszy raz zrobilem 1 chara :P reinstal nic nie dal dalej to samo..Czasem robi sie rozdzielczosc 800x600 ;/ i wyskakuje komunikat ze cos z graficzna nie tak ale ja mam dobra..(radeon x700)

Jeśli sama ustawią się mała rozdzielczość usuwasz folder settings w folderze Silkroad, a jeśli znaki zapytania pobierz najnowsze stery do karty graficznej.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

rozdzielczosc jest ustawiona(sama) w cliencie 1024x768 ale nawet jak zmienialem na najmniejsza to mi sie dalej cos psulo..

zaraz sprobuje z usunieciem tego folderu settings jesli sie wbije na serwer ;/

D&G jesli sie uda daje 5*

Admin Cienia
Opublikowano
rozdzielczosc jest ustawiona(sama) w cliencie 1024x768 ale nawet jak zmienialem na najmniejsza to mi sie dalej cos psulo..

zaraz sprobuje z usunieciem tego folderu settings jesli sie wbije na serwer ;/

D&G jesli sie uda daje 5*

Usuń folder zanim wbijesz do gry. ;)

Admin Cienia
Opublikowano
Juz to zrobilem ale teraz jedynym problemem jest wejscie..:P

To napisz czy to co podałem zadziałało czy jak, a od logowania masz na naszym forum do tego specjalne programy. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...