Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na moim laptopia zainstalowalem Lola wszystko sie spatchowalo i wyskoczylo mi to "Error Loading Laucher Could not load direct3d" wie ktoś moze oco chodzi prosze o szybką odpowiedz

Uwielbiammm grać w League of Legends :D

Postacie jakimi gram - Cho,Gath Miss Fortune Teemo Tryndamer Talon Twich Twisted Feet

Opublikowano

Lub, z tego co wyczytałem na forum, problem może powodować direct X 11, zainstaluj direct x 9c.

Aktualizuj sterowniki karty graficznej.

Jeśli to nie pomoże to prawdopodobnie karta na nim jest za słaba.

Opublikowano

Na moje nieszczęście laptop mi się popsuł i pisze teraz z komputera więc trzeba poczekaj

Postacie jakimi gram - Cho,Gath Miss Fortune Teemo Tryndamer Talon Twich Twisted Feet

Opublikowano (edytowane)

lordwyder wyslesz mi link z tym direct ?

bo Aktualizacje dla karty graficznej próbowałem robić ale nie znalazło lepszego oprogramowania dla mojej kary graficznej a mam taką VIA/S3G UniChrome Pro IGP

Edytowane przez jacek12345678

Opublikowano

niestety pobierałem różne Directx ale i tak nic nie dziala

Opublikowano

i teraz nawet od nowa instalowałem patchowalo sie modliłem się serce waliło mi jak walnięte i byłem cały gorący ale znowu ten problem poprostu nie mam ochoty już żyć a jak możecie to poprosze o spis kart którę opsługują tą gre

Opublikowano

Twoja karta graficzna to już zabytek. Nic na niej nie uruchomisz. Radzę pomyśleć jak najszybciej o modernizacji sprzętu jeśli masz zamiar w cokolwiek grać.

Nie masz najmniejszych szans na uruchomienie LoL'a. I nie pisz posta pod postem.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

ale ja prosiłem teraz o spis kart graficznych które pójdą z lolem

Opublikowano

Każda karta kompatybilna z directx 9, a zalecanymi są geforcy 8800 + lub odpowiedniki radeona

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Dzięki temat do zamknięcia ale proszę o ogólną cenę jaką mam uzbierać na rozbudowę komputera np geforce 8800 i te inne sprzęty ile na nie wydam :)

Opublikowano

Zależy jaki masz budżet, ale od tego nie ten temat. Jak masz jakieś pytania pisz PW to spróbuje pomóc. Close

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...