Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mamy z kolegą taki problem a więc on postawił serwer do terrari i najpierw miał ip z routera a my chcieli z hamachi potem się jakoś zmieniło zle ja nieumiem grac na nim mamy sieć hamachi i wszystko ale nieumiem się podłączyć czemu??

Dasz + Będzie Mi Miło

Dasz - Będzie Mi Niemiło

Kliknij Jak chcesz

Mój Save

Opublikowano (edytowane)

Siemka!

Mamy z kolegą taki problem a więc on postawił serwer do terrari i najpierw miał ip z routera a my chcieli z hamachi potem się jakoś zmieniło zle ja nieumiem grac na nim mamy sieć hamachi i wszystko ale nieumiem się podłączyć czemu??

Jeśli też tego nie rozumiesz, daj mi - :P

Edytowane przez Spacja666
Opublikowano

Ja osobiscie robilem serwer tak:

1. robie nowa siec hamachi

2. odpalasz plik TerrariaServer.exe ktory jest w folderze ze sciagnieta terraria

3. jak juz odpale plik TerrariaServer.exe zamykam go i wlaczam start-server.bat

4. gdy wlaczales TerrariaServer.exe i start-server.bat to na poczatku wybierales swiat, potem ciagle klikales Enter (gdy sie wybiera port i haslo do servera )

5. sprawdzam czy mam internet ( :O )

6. zeby móc wejsc na server MUSI BYC WLACZONA KONSOLA (plik start-server.bat) i musisz byc zalogowany na Hamachi

7. Gram sobie buduje itd. (a takze zapraszam kolegow bo poco server bez kolegow :O )

Mam nadzieje że czegos sie nauczyles :)

df18d8157148a9b115e9bfce634a624c.jpg

" I'm the root of all that evil, yeah, but you can call me cookie." - CTSG

Opublikowano

Jeśli odpowiedź Up ci nie wystarcza to polecam opisać problem w czytelny i przejrzysty sposób.

synaVblue_hswxprw.png

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."

A.Einstein

Zbieram kapsle po tymbarkach

tymbark_hqnneep.png

Opublikowano

człowieku jak ty piszesz nic nie zrozumiałem -,-.I jak ludzie mają ci pomóc skoro nie umiesz napisac czytelnie posta?????

Lubish To?!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...