Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nuda w metinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam all, mój problem jest dosyć nietypowy, ponieważ niewiem co robić na metku, exp nudny, bicie metków też. moja główna postac to dagger 36lvl eq: kozy+9 um6 zbroja do biegania z kd+3 speeda, niemam aktualnie zbroi do expa, a droper to body 34lvl śmiertelka+7kd speeda+3 i defa+3, bojowa+9, skurzane butki+9 naszyknik+1k hp :P na obu postaciach koniki zdechły :P licze na troche motywujących postów, bo możliwe że skończe z mt

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

to kończ nie bd musiał pisać dalej :>

dla dropa dobij 35 i boja zrob i jezdzij na te metki w m2 az na eq dla daggera zarobisz i expisz z boja/buta na bo albo eq pod poli i na poli w v2 ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano
nie graj na pl bo tam tylko nuda jest

Lol ?

Na privach pograsz 3 dni max. i znudziło się :>

Na PL pvp ;> Wojny gildii, DT :>

na 35 to zostaje pvp, rybki,

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Wbij 45 to juz nie bedzie taka nuda powodu zmiany expowiska na V1 xD

Idz na DT coś ulepszaj

Idz na metki co dropnij

Idz dobry sopot cos wyexpij itd. :)

Opublikowano

jak na pl Ci sie nie chce gram mozesz sprubowac na innym globalu np metin2.co.kr

a na pl mozesz lurac na bo szybko dobijesz 45 :D dropowi zrob boja metki m2 pustynia da sie grac ewetualnie idz na rybki xD

Opublikowano

Lol ?

Na privach pograsz 3 dni max. i znudziło się :>

Na PL pvp ;> Wojny gildii, DT :>

na 35 to zostaje pvp, rybki,

Trzy dni? Nevrast, Tiveria, PandoraMT2, EliteMT2 i wiele innych, na nich grasz 3 dni? To pozdrawiam -.- .

@topic

Przenieś się na privy, 5x łatwiej :).

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano
Trzy dni? Nevrast, Tiveria, PandoraMT2, EliteMT2 i wiele innych, na nich grasz 3 dni? To pozdrawiam .

hahah właśnie o tych privach mówie -.-

100 lvl - 2 godziny

A później co ? Eq zdobywać ?

Pvp nuda -.- 2 hity i leżą/ leżysz

Rzeczywiście ......

3 dni max tak jak mówiłem.

5x łatwiej

I co z tego ?-.-

Wbicie 100+ lvla na takim privie to jest nic. I sprzedaż to za 30 zł max.

A na PL dobij 90 to wtedy się wypowiadaj.

I'm ANTY FUN PRIVE !

To tak samo jak na "Tibi" ots z exp-em x9999 -.-

0 zabawy i dużo n3o [noobów]

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Znajdź sobie good ekipe :) . Rób wypady na dt , wbijaj od czasu do czasu lv , Pvp Zawsze i wszędzie ^^. Możesz Latać do innych królestw na małe rozróbki :P . Wariantów jest dużo . Mi się na PL'u nigdy nie nudziło ...

Uzbieraj sobie pieniążki , kup PD za Sm idź na Bo , wbij sobie 40lv , potem weź marmurka , leć na V1 , wbij 50lv +++ I Bujaj się po M1 .. :D . Rób Itemy +9 na 1lv (Też fajna Zabawa) . Możliwości masz naprawdę dużo xD .

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...