Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie nie dotyczace gry call of duty tylko weszlo mi sie kaurat na ten temat wiec nei piszcie ze to nie ten temat itp moje pytanie jest takie kiedy wchodze w start-uruchom wpisuje cmd i enter to wyskakuje okno ale nie moge w nim nic napisac bo pisze ze Znak zachety wiersza polecenia zostal wylaczony przez administratora aby komtunowac nacisni dowolny przycisk jestem ciekaw jak wlczyc teb znak zachety wiersza zebym mogl pisac np ipconfig itp bede wdzieczy daje +

'

Daje plusy pozdro mario122322

Opublikowano

mam admina

tylko mowie wlanczam start uruchom wpisuje cmd i pisze to co tam napisalem ze zostal wylonczony a nie wiem jak go wlonczyc a bardzo mi potrzebne to

najlepiej by bylo jakbys podal gg a nie tu bedziemy pisac

Opublikowano

tylko mowie wlanczam start uruchom wpisuje cmd i pisze to co tam napisalem ze zostal wylonczony a nie wiem jak go wlonczyc a bardzo mi potrzebne to

Popracuj ze slownikiem :)

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Pewnie masz wirusa na kompie i on pewnie wyłączył ci ten "Znak zachety". Lepiej skopiuj sobie ważne dane na jakiegoś pendrive/dysk przenośny lub inną partycję. I zainstaluj od nowa windowsa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...