Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ogarniam jak włączyć Need For Speed World BOT v4.0.

Pobrałem pliczek, włączam F1, F2, F3, F4, ukrywam się, wybieram wyścig i jest ok wyścig leci, lecz problem w tym że gdy po ukończeniu ucieczki pokazuje się przycisk z napisałem ,,dalej,, to nic się nie dzieje tylko sam muszę kliknąć to, kartę BOT sam wybierze, no i jeszcze jedno... Po ucieczce gdzie później pokazuje ile reputacji się zyskało wyskakuje komunikat że mam za mało punktów BOOST;/

Opublikowano

1. A klikasz przycisk "Start"? (na samym dole w bocie) *Druga możliwość: czy masz ustawioną Grafikę tak jak ma być (rozdzielczość itd)

2.Ten komunikat się wyświetla bo bot chce automatycznie zakupić mnożnik reputacji/kasy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jaka ma być rozdzielczość??

I jeszcze jedno pytanie. O co kaman dokładnie z Tym CoolDown??:_ Jestem początkujący z Chetami... Gdzie bym sie nie ukrył to od razu policja tam wjeżdza i pupa .

Opublikowano

Rozdzielczość musi być 800x600 i gra ma być w trybie okienkowym.

Co do CoolDown musisz znaleźć sobie miejsce gdzie policji ciężko będzie się do ciebie dostać.

thumb1gh.jpg

Kliknij

Lubie to

Opublikowano (edytowane)

Miejsce pokazuje się gdy uciekniesz policji. To takie jasno niebieskie kółko. Gdy w nie wjedziesz poziom ucieczki zwiększa się szybko. (pasek niebieski)

Edytowane przez loleq2
Opublikowano

Takie miejsce znajduje się np. koło toru o nazwie Hastings tam masz taki ślepy zaułek chowasz się dokładnie za tymi skrzynkami i masz.

thumb1gh.jpg

Kliknij

Lubie to

Opublikowano
Sory ale nie ma takiego toru u mnie na mapie....

Pewnie masz jeszcze niski lvl i dlatego go nie masz,albo go nie widzisz.

Tu masz dobry CoolDown:

post-331713-0-55862900-1313653291_thumb.jpg

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano (edytowane)

Ja mam problem.Włączam grę mam 800x600 i tryb okienkowy. Jestem w grze włączam bota daje F1 F2 F3 F4 i jaki wyścig mam wybrać i kiedy dać start bot ?

Edytowane przez loleq2
Opublikowano
Ja mam problem.Włączam grę mam 800x600 i tryb okienkowy. Jestem w grze włączam bota daje F1 F2 F3 F4 i jaki wyścig mam wybrać i kiedy dać start bot ?

Obojętnie jaki wyścig wybierasz.Wybierasz wyścig i wtedy klikasz na bocie START BOT.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano (edytowane)

Za słabego kompa mam ;d wyścig mi się nie chce wczytać. Da się jakoś tylko Tank Mode uruchomić ?

Gdy dam F1 lub F2 to mam "Location Not Found, Please be patient"

Edytowane przez loleq2
Opublikowano

@Sylviaaa nie ma to znaczenia gdzie będziesz się ścigać części trafiają się losowo.

thumb1gh.jpg

Kliknij

Lubie to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...