Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BioBot a Ibot(ver. trial)

hugo-DO&SF-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie troszke dziwne lecz nie potrafie go rozwiązać sam. Wczoraj testowałem Ibot (ver. trial 24h) i w godzinke uzbierał około 2,8k urki dzisiaj zainstalowałem BioBot-a i w 3 godziny nazbierał nie całe 3k urki (dokładnie 2950). Działały mniej więcej w tych samych porach. Tak powinno być czy raczej nie?

+/- co kto woli. Za pomoc oczywiście :)

Opublikowano

W zasadzie, stary biobot zbierał znacznie wolniej od IBot'a

Teraz to się zmieniło, i bot mógł nabrać tempa IBot'a.

Wszystko zależy od farta, przecież jeden z botów mógł mieć urkową falę :)

Opublikowano

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale biobot według ciebie zbiera 3 razy wolniej. Ibot uzbierał niecałe 3k w godzinę, a biobot 3k w 3 godziny. Jeśli o to chodzi, to tak nie powinno być. Biobot raczej zbiera ~2000-2500 na godzinę (przynajmniej na jednym z moich kont)

Opublikowano (edytowane)

W zasadzie, stary biobot zbierał znacznie wolniej od IBot'a

Teraz to się zmieniło, i bot mógł nabrać tempa IBot'a.

Wszystko zależy od farta, przecież jeden z botów mógł mieć urkową falę :)

Nie tylko o uryne tutaj chodzi 8 energi w 3h? Ibot miał ponad 50 w tym czasie o ammo x2 to nie wspomne BioBot 1,6k a Ibot ponad 6k na godzine... No ale trudno wkońcu darmowy to nie nażekam a i pytanko nie związane z tematem kupywać Kbot no gg? opłaca się wogóle taki zakup? 40zł drogą nie chodzi (chociaż to nie duza sumka ) lecz jeśli ma chodzić jak Bio to wole na darmowym jechać :D

PS. Preferujesz + czy minusy ?

Arek z tego co czytałem wyniki powinny być porównywalne a tu no nie udało się :(

Za 40 minut dam ss co zebrał narazie kiepsko 19 minut 1 energia i 70urki

Edytowane przez hugo-DO&SF-
Opublikowano

No nie wiem. Mnie zbiera nie tak jak KBot czy IBot (zbierają najlepiej spośród botów, ~3000 na godzinę) ale o ok. 800 mniej.

Czy kupować KBota? Tak. I nie 40zł tylko 20zł. Wchodzisz na kbotik.com (strona kbota) w 4 zakładce od prawej masz 3 "przekierowania" do skype. W ten sposób najlepiej rozmawiać z dealerami. Piszesz do takiego (po angielsku) czy doładuje customer o 5 euro za 20zł. Możesz mu wytłumaczyć po ile chodzi euro (ile to złotych). Jeśli się zgodzi to mu podajesz kod z kuponu Ukash lub PaysafeCard (najlepszy sposób zapłaty moim zdaniem, idziesz do sklepu i kupujesz jeden kupon o wartości 20zł). oraz swój customer. Po chwili powinien Ci odpisać, że doładował. W KBotcc klikasz Refresh i postępujesz dalej tak jak na tym filmiku:

To tak w skrócie :D

Opublikowano (edytowane)

Cabanek 40 na allegro a w kbotik.com za 20 nie całe zależy po ile euro jest. Dzieki to czyli nie kupywać kbota? chociaż jak patrze na to co sie dzieje ->Dzieje sie to... <- mapa 1-8 53 minuty na chodze... Ibot x3,5 więcejw ten sam czas...

kid mod sori nie to klinkołem :|

A jednak dobrze :D

Edytowane przez hugo-DO&SF-
Opublikowano

Kupujesz PSC (jak doładowanie albo w KAŻDYM vobisie) za 20zł... ja kupiłem noGG bo wrota chcę robić sam... bot ma tylko mnie wyręczyć od dodatkowych opłat

Jeśli jesteś leniwy albo chcesz tylko latać na wrogów to kup gg (60zł).

headerlogoc.png