Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem podczas wlaczania MineCrafta

Ferajna25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blad nazywa sie Launch4j. The registry refers to a nonexistent Java Runtime Enviroment instalation or the runtime is corrupted. Sustem nie moze odnalezc okreslonej sciezki. cos takiego

Opublikowano (edytowane)

Blad nazywa sie Launch4j. The registry refers to a nonexistent Java Runtime Enviroment instalation or the runtime is corrupted. Sustem nie moze odnalezc okreslonej sciezki. cos takiego

Jest to błąd podczas uruchamiania Javy.

Żeby rozwiązać problem musisz pobrać:

Pobrać najnowszą jawę stąd:

oraz

Jeśli masz piracką wersję Minecrafta ściągnij Lunchera, czyli to:

Pomogłem? Daj +

Edytowane przez meth0d

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ok. sciagam instaluje i laduje sie 2x wystakuje blad o nazwie "Error-Java Update" i pisze Neith comend line parametre specified is an existing directory. Klikam Ok wyskakuje next blad i tam pisze "Java Update" fails to apply change to your system. Klikam Ok wyskakuje next blad o nazwie "Java setup" pisze Error 1722. There is a problem with yhis Windows instaler package. A program run as part af the setup did not finish as expeted. Contakt your support personal or pactage vendor. Klikam Ok pojawia sie "Java Setup" Click "ok" to exit the wizard. Klikam Ok i juz nic sie nie pojawia. ja mysle ze to sie nie zaistalowala tylko nie wiem co jest tego powodem

Opublikowano

Pirat = kosz.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...