Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mógłby ktoś mi powiedzieć jaki kod jest na np. mam mp3player i klikam ustawienia to sie wyświetla w tym samym oknie i jeszcze prosze o kod na button cofający do poprzedniej zawartości, coś ala OK

Tu macie przykład o co mi chodzi http://www.youtube.com/watch?v=UX6l23r3ToA&feature=related Koleś wchodzi i mu nie wyskuje w nowym oknieku :)

Wiem, że noobskie pytanie :) Prosze o szybką odpowiedź

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

nie chcę niszczyć Twoich marzeń, aczkolwiek zwróć uwagę na pasek zadań na filmiku ok.30 sekundy - podejrzanie miga xD

Aczkolwiek to co chcesz uzyskać jest wykonalne - każdy element na formie ma takiego fajnego członka(tj.membera) zwanego "Visible", i zakładając że na przykładowym okienku z jednym monthCalendarem i webBrowserem wkleisz taki kod:

To jest ukryta treść, proszę

(kod co prawda w C#, ale od VB.net różni się tylko w paru miejscach składnią, a jak dobrze znasz język to zrozumiesz o co mi chodzi) to będziesz miał magiczny i jakże przydatny program z kalendarzem i przeglądarką w jednym z możliwością natychmiastowego przełączenia do pustego okienka(safe-browsing i safe-calendaring, to jest to!)...jednakże niezaprzeczalną wadą takiego rozwiązania jest to, że wszystkie elementy będziesz miał na jednej formie w C#, tj.będą się brzydko nachodzić i opanowanie czegoś to będzie zaiście ciekawym zadaniem ^^

• Dodaj nową pozycję...