Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z decyzją grać na plu czy nie. Mam tam archera 75lvl militek skille na g1. Brak eq ale to da się odrobić kuzyn mi kd nadropi xD. Konto jest na s1.

Opublikowano

hmm szkoda takiego konta ;d spróbuj zobacz czy da Ci się odrobić jak się uda to graj jak będzie ciężko to odpuść ;d

Combat 18.

Opublikowano

PL zszedł na "psy" - proponuję zagrać na innych wersjach językowych :> .

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Coraz głupsze te wasze pytania i tematy...

Nikt za Ciebie nie zdecyduje a w dodatku sam sobie odpowiedziałeś że eq odrobisz więc o co nas tak wgl pytasz;/?

Siema Eniu;)

Opublikowano

Szymano , Na PL nie opłaca sie grać , Polecam na Metin2 US wejść , Tanie eq , Kamyki 50k spoko. Duzo Hackerów ( Biorą sie za to Ponieważ jeżeli napiszesz na wolaj w ciągu minuty 5 razy (chyba) Block Chat na 24 godziny. )

Metin2.sg - Też Polecam Dostaje sie bony wszystkie (prócz expa) na 7 dni po rejestracji (2x drop itp) Wiec spokojnie mozesz wbić 25 , zrobić eq i załozyć nowe konto i na imha dropić riby.

Metin2.jp - NIe POlecam , Lagi Dużo Hackerów.

PS : Chętnie z Tobą Zagram na Jakimś Globalku lub prywatnym . Jeżeli Jesteś Zainteresowany Napisz w Profilku swoje gadu-gadu :)

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Stary jak masz czas i checi to graj jak juz ci sie nie chce to opyl to na allegro :P Kasy sporo za to dostaniesz .

Albo zrób tak ze pograsz chwile i troche eqe odrobisz i wtedy na allegro selniesz :P

porprawionaz.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...