Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Dyskusja] Anglia 2

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@offtop To ja się kurwa nie zgadzam! Arek napisał to samo co ja i dostał 5% a ja nie. Odjąć mu albo mi dodać. A teraz - ban na 3 dni. Panowie modzi, wy jednak pojebani na punkcie modowania jesteście. Odpierdala jednak czasem nie?

@topic Latamy na Kbocie, jak zaczniesz BioBotem to podania nie składaj... Już jeden dostał bana za niego z klanu od nas. Kbot noGG 20zł na kbotik.com, polecam. Jeśli wejdziesz do MMO to możesz do klanu dojść. Więcej jak coś to pisz na GG lidera, czyli mnie, jest w klanie podane, tu Ci nie odpiszę, bo pewnie ban od razora poleci ^^

@offtop2 Panowie, ostatnio was popierałem, ale zaczynacie przesadzać, jeśli teraz mnie razor nazwiesz chamem, czy dzieckiem, czy po prostu dasz 10% (combo) to wam gratuluję. Dalej za założeniem podforum offtop jestem.

PS. w sumie to wychodzi mi 15%. Za to, co Arek dostał, podważanie decyzji moda, problem do moda, offtop. O kurwa to chyba 20%? Albo chuj, multicombo dajcie 85% żebym się już nie odzywał tak bo 5% i ban... Eh, panowie... razor w dziale WR taki nie byłeś...

• Dodaj nową pozycję...