Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nastawić Bota Shakes & Fidget na auto start [ Prosze o pomoc ]

eSejBrV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witammm. Slyszałem o sposobie nastawienia Bota do sfgame na auto start, czyli jak właczysz komputer bot włacza sie automatycznie i nie trzeba go nastawiać. Prosze o pomoc. Z góry dziękuję..! ; D

Byłbym bardzo wdzięczny Click Me

82affd25b9a7d919.jpg

fa4a84ae9ffda457616b6cf58ca0f17c.gif

Opublikowano

Jest taka opcja , klikasz na liscie swoja postac , bierzesz ustawienia , i tam masz serwer, id haslo a na dole masz login and start automaticly i dajesz w to ptaszka i jak wlaczysz bota to sam zaczyna expic, nie musisz samodzielnie klikac mu aby zaczal,a druga sprawa to wlaczenie bota po starcie systemu, to da sie to zrobic tylko pogrzeb troche przy programach startowych

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

1.napisałeś jak włączyć bota i nie nastawiać go...

2.mu chodzi że jak włączy komputer to bot się włącza i expi automatycznie...tak samo jak antyvirus sam się włącza i szuka virusów...

3.sam czytaj ze zrozumieniem...

4.ja czytam ze zrozumieniem i do końca........

dobra temat (teoretycznie) zamknięty:D

Opublikowano

@up

... napisalem jak ustawic zeby sam zaczynal expic jak sie go wlaczy , czlowieku puknij sie w leb zanim zaczniesz do mnie cos pisac albo najlepiej odloz klawiature albo ja odlacz bo czytanie twoich postow boli (naprawde)

Opublikowano

Witammm. Slyszałem o sposobie nastawienia Bota do sfgame na auto start, czyli jak właczysz komputer bot włacza sie automatycznie i nie trzeba go nastawiać. Prosze o pomoc. Z góry dziękuję..! ; D

Jest taka opcja , klikasz na liscie swoja postac , bierzesz ustawienia , i tam masz serwer, id haslo a na dole masz llogin and start automaticly i dajesz w to ptaszka i jak wlaczysz bota to sam zaczyna expic, nie musisz samodzielnie klikac mu aby zaczal,a druga sprawa to wlaczenie bota po starcie systemu, to da sie to zrobic tylko pogrzeb troche przy programach startowych

przeczytaj to Shouteq i porównaj

Opublikowano

@up

co ty pierdolisz? zobacz sam co napisales

1.napisałeś jak włączyć bota i nie nastawiać go...

2.mu chodzi że jak włączy komputer to bot się włącza i expi automatycznie...tak samo jak antyvirus sam się włącza i szuka virusów...

3.sam czytaj ze zrozumieniem...

4.ja czytam ze zrozumieniem i do końca........

dobra temat (teoretycznie) zamknięty:D

A napisalem potem po tym jak ustawic zeby po wlaczeniu sam expil, ale da sie tez tak zrobic zeby sam sie wlaczyl przy uruchomieniu kompa

• 2 lata później...
Opublikowano

Jak się orientuje to się nie da tak zrobić żeby bot logował się i robił na przykład automatycznie misje, ale można zrobić skrót bota i wstawić go do folderu autostart

Będzie się wtedy włączał razem z kompem potem wystarczy dwa razy kliknąć i po sprawie.