Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czesc , mam pytanie :

Otóż mam 9 lvl. Nie ogarniam za bardzo . Postać którą opanowałem do 90 % jest to jax. Ale nie mogę nim grać wieczne .. Powoli mi się nudzi. Postacie które obecnie posiadam to :

Olaf

Jax

Annie

Ashe

Master Yi

Kayle

Sivir

Tristane

Którymi prócz Jaxa opłaca się grać najbardziej ? I czy grać Olafem czy on jest tylko do junglowania. Raczej chyba nie umiem nim grać i nie mam zapewne buildu.

Edytowane przez renzrul78lk

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Olaf, jest świetnym junglerem. Na lane traci. Osobiście, powiem Ci, że postać jest warta uwagi. Zawsze nim gram, gdy jest w rotacji ( jak na razie nie potrzebuje go kupować ).

Jest offtankiem. Moim zdaniem najlepsza " klasa " postaci, ze względu, że trudno go zabić i DMG też może się pochwalić. Trudny to on nie jest. Grałem nim ostatnio na 5 lv, a mam już 30 i już wtedy go ogarniałem bez problemu. Niestety, wtedy jeszcze nie wiedziałem, że się nim jungluje.

Opublikowano

Dlatego chcę sprzedać tą postać :/

Dzięki za wyjąsnienie , ale co z resztą moich czempionów ?

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Sivir wyjeb.

Watpie, ze opanowales jaxa na 90% skoro masz 9lvl (zapewne ledwo gre ogarniasz, albo nie).

Olaf tak jak pisal kolega wyzej jest najlepszym junglerem (jak dla mnie), trudno go zabic, a dmg robi niczego sobie.

Sprobuj grac annie, na twoim lvlu ludzie nie ogarniaja jeszcze tej gry i annie latwo sie wytrenowac.

Opublikowano

Sivir wyjeb.

Watpie, ze opanowales jaxa na 90% skoro masz 9lvl (zapewne ledwo gre ogarniasz, albo nie).

Olaf tak jak pisal kolega wyzej jest najlepszym junglerem (jak dla mnie), trudno go zabic, a dmg robi niczego sobie.

Sprobuj grac annie, na twoim lvlu ludzie nie ogarniaja jeszcze tej gry i annie latwo sie wytrenowac.

Jaxem wygrywam praktycznie każdą gre, mam go dobrze ułożonego a to 10 % to Runy ,których nie kupuje do 20 lvl. Czyli jak Np . Mam ochotę grać olafem i walcze z kimś wręcz , to mam mniejsze szanse ? Bo oto mi chodzi. A jeżeli możesz to podesłałbyś mi jakiś build dla Annie ? Będę może grał na zmiane Jaxem , Annie itp .. I jaką postać opłaca mi się kupić?

Opublikowano (edytowane)

Kup tryndamare, ja nim teraz gram i pizgam w 20min kazdego.

Moj build pod annie (main champ)

Doran's ring

Sorcerers boots

Mejai Soulstealer

Rabadon Deathcap

Archangel staff

Rylai's scepter

Void Staff

Co do tych gier jaxem, uwazam ze to nie zalezy od skilla (nie w takim przypadku) tylko od lvla ktory masz i jaki poziom jest kazdej walki/meczu.

Ja ostatnio stworzylem sobie konto 1lvl, niby cisnalem kazdego, wpychali sie pod turreta ale nie gram tak bo kurwicy dostaje jak gram z poczatkujacymi.

Edytowane przez typiecosiegapis
Opublikowano

Tryndamere ostatnio dostał obniżenie atrybutow ,wiec nie jestem przekonany do niego. Ja gram czesto z 30 lvl na 3v3(koledzy)

A mogłbyś mi build z mobafire przesłać?

Opublikowano

Dobra dzięki ,masz Plusa ;)

Przeslalbysmi jescze build do Annie ?

I czy to jest Build (Tryndamere ) Do junglowania ?

Opublikowano

Nie. Build, który podał Ci kolega nie jest do junglowania.

@UP.

Mejai? Tego się nie kupuje na normalach, no chyba, że masz PRO ELO ELO start.

Na Annie polece Ci taki build.

Na start : doran ring albo saphire crystal +2x pot ( osobiscie polecam druga opcje )

(jesli zaczynasz z doranem to warto kupic jeszcze dwa )

buildu calego Ci nie podam. musisz sam wywnioskowac jaki jest team. jesli dostajesz w dupe to warto kupic jako pierwszy item rylai, jesli nie to kup rabadona.

Rabadon, roa i sorce ( merce ) to core.