Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Sciagnolem lola dzis rano i postanowilem rozpoczac przygode z lolem.Ale teraz problem nic nie ogarniam ;/.Jak cos kupic? jakis item? Jakies najwarzniejsza pojecia w grze. POMOCY NIC NIE KMINIE !! :D

Opublikowano

@Up Bez przesady max 2 razy dla normalniej osoby wystarczy.

@Up2x Spam.

@Topic Najlepiej na poczatku pograj sobie z botami, nie jest trudno a można załapac co i jak.Jeśli spodobała Ci się jakaś postac i nie wiesz jakie itemy kupywac poszukaj na... mpcforum :) (dział tutoriale).Jeśli ogarniesz trochę to możesz iśc pograc z innymi graczami :) Mogłem tylko tak napisac, bo ciężko trochę wszystkie taktyki,pojęcia,buildy w 1 poście napisac.

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

@UP Probuje zniechecic takie dzieci neo, ktore nie dosc, ze nie potrafia pisac to zadaja pojebane pytania.

Ale luzzz, jesli chcesz sie wkurwiac na takie trolle ktore niedlugo sobie kupia konto na allegro i nie beda wiedzialy co to last hitowanie i lecialy na pale 1vs5 a pozniej flamowaly ze im nie pomoglismy.

Opublikowano (edytowane)

@up ty tylko wszystko i wszystkich hejtować dzieciaku umiesz przypomnij sobie jak ty zaczynałeś

(fajnie opisałeś swoją historię)

@topic na tym forum masz mase tutoriali do różnych postaci przejdz samouczek zagraj 2 razy z botami wpierw buduj proponowane itemy do postaci (w tutku początkowym masz jak)

potem znajdz jakiś na naszym forum lub

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez Rápido

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

@typiecosiegapis

Zauważ, że każdy kto zaczynał grać w lola był auto attackującym nobem .. Żeby coś grać trzeba czasu więc nie wiem po co tak hejtujesz nowych graczy

@topic

To jest ukryta treść, proszę

Tu masz pojęcia używane w grze, itemy kupujesz in-game za kasę z minionów i za zabicie wroga

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano (edytowane)

Powiem tak. Wziołem sobie postać o nazwie master yi cos takiego.No i.. nie wiem jak kupic cos w sklepiku.Wgl mam staty 0/10.No i czesto mi pisze że serwer przeciazony ale to inna bajka :)

Edytowane przez woj12345
Opublikowano

Dobra ok po 2 dniach wszystko zrozumiałem ale jeszcze 1 pytanko.Jaka postać w stylu annie.Czyli:uderza z daleka - fireball, ma skilla takiego jak ten ognisty podmuch czyli frontalne rozwalanie mobów.

Opublikowano

Z trudniejszych ? Napisz mi , które postacie twoim zdaniem są trudne ?

Malzahar, jedyne co możesz spieprzyć to postawić źle bramę.

Ale chyba logiczne, że trzeba przewidywać ruchy przeciwnika i walić tam, gdzie "by chciał" pójść.

W/E i odpalasz ulti. Finito, nawet brama nie potrzebna.

aria-kinji-hidan-no-aria-23187036-1280-720_opt.jpg

Świat bywa okrutny.

Możemy tylko starać się na nim przeżyć.

Opublikowano

@up.Wgl cie nie zrozumiałem.Brama? czyli ta wieżyczka?.To może jakieś nazwy takich postaci jak powiedziałem.Bedą sexi gorące + xD

Opublikowano

Gościu sobie z was jaja robi a wy się gorączkujecie.

Polecam Tobie postać "Soraka" wciskaj i kupuj co popadnie na sam początek. Naturalnie przez najbliższe pół roku graj z botami ^^

Opublikowano

jak z botami? Zawsze gram z kolesiami sumoners rift 5 vs 5 albo 3 vs 3.Nie robie sobie jaj.. to po 1 po 2 nie jestem debilem i nie mam zamiaru/nie stać mnie na zakup postaci po koleji.Kupiłem sobie veigara jest bardzo podobny do annie.Są jeszcze takie postacie.?

Opublikowano

Nie jesteś debilem, ale nie zauważyłeś, że co tydzień są nowe darmowe postacie do PRZETESTOWANIA. Na botach jest łatwiej - nie łapiesz statów 0/10. Brama - skill pod Q u Malzahara. Wieżyczka - turret. Co to za problem w sklepie zaznaczyć pozycję "Mag"? Czasem niektórym brakuje odrobiny logicznego myślenia i rozglądania się po oknie programu...

Trudna postać? Cassiopeia np.