Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Antares [PL] [DEDYK]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ile masz aure ? Jesli aura szybciej Ci się ładuje niż trwa, a ty włączasz ją po padnięciu wcześniej niż powinieneś to nic na to nie poradzisz. Tak na PL nawet masz.

Opublikowano

hahahah ale napy ulepszaczy wzietę z Lineage2 nie mogą sami zrobić gówna !! serwera nie polecam pewnie znowu gm i ga porozdają itemy kolegom NIE POLECAM! ciągle bugi nie da się wbić skilli na P a gm widziałem daje lvle mam screena jak typ z 80 wbija w 5s 100 NIE POLECAM porażka z tymi hwangami i broniami to przesadzili. DO PIECA!!!

Opublikowano

hahahah ale napy ulepszaczy wzietę z Lineage2 nie mogą sami zrobić gówna !! serwera nie polecam pewnie znowu gm i ga porozdają itemy kolegom NIE POLECAM! ciągle bugi nie da się wbić skilli na P a gm widziałem daje lvle mam screena jak typ z 80 wbija w 5s 100 NIE POLECAM porażka z tymi hwangami i broniami to przesadzili. DO PIECA!!!

Ahh te historie wyssane z palca.

Gdzie masz wbijanie skilli zbugowane skoro wszyscy biegają ze skillami na P ?

A już historyjka o wbijaniu lvli przez GMa to w ogóle ci się udała.

Nie opowiadaj głupot i nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Opublikowano

Fajny server, ale ma pare wad jak np. brak misji na bojowca.

Co nie oznacza, że nie będzie to naprawione. Jutro już powinno być wszystko ok.

Opublikowano

bardzo slaby exp, brak bojowaca i mozliwosci zrobienia go, gdyby nie te 2 rzeczy serwer byl by moziwe idealny

Opublikowano

bardzo slaby exp, brak bojowaca i mozliwosci zrobienia go, gdyby nie te 2 rzeczy serwer byl by moziwe idealny

A ile razy trzeba powtarzać że będzie do do jutra naprawione ? Poczytaj posty wyżej.

Opublikowano

ponoc max status to 125

ja moge tylko do 90.

mam klienta i latki

23310115.jpg

Zasponsoruje serwer Mt2, ktory ma przewyzszac legendarny Csyt2.

Oferta tylko dla ambitnych programistow i znawcow, wiek nie gra wiekszej roli.

Masz 13 lat i zrobisz z plikami wszystko? Nie ma sprawy.

Jezeli twoje jedyne umiejetnosci na postawionym dedyku to, dodanie nowych itemow, postawienie byle jakich mapek etc.

To nie pisz, bo nie spelnisz moich oczekiwan.

• Dodaj nową pozycję...