Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Antares [PL] [DEDYK]

Quuvert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak wygląda serwer na obecną chwile ?

Nie nazwę go syfem, bo to był by komplement.

Jak wygląda EXP? A no.. wygląda ' dziwnie '.

Exp na dzikusach od 20lvl'a - żeby wbić 30lvl musimy expić przynajmniej 20minut +, czyli nawet na takim hardzie jak tiveria tak biednie exp nie leci ;x Niestety to jest 4fun z tego co widać. (W sumie w expie tego nie widać . ;d )

Bardzo dużo rzeczy nie spolsczonych tylko chińskich ;x .. Do tego glewia wygląda jak dwuręczny łuk, ciekawe co za baran wrzucił taki model ;o

W v1 od 55lvl'a nie leci w ogóle exp co mnie dziwi bo przynajmniej do 61lvl tam powinnismy expić.

Natomiast w v2 exp jest dobry do 78lvl'a poźniej trzeba męczyć dupe. O atlantydzie to ja już nie wspomne 0,20 z moba na 80lvl z setaou .

Kolejną sprawą jest koń, mam do was pytanie z 4fun'a chcecie zrobić harda? Wydaje mi się że macie jakies braki z hardów..

Jeszcze nigdy nie spotkałem braku konia bojowego / militarnego na jakims 4funie. Dziwne..

Porównując do niego 3 serwery PANDORA, ELITE, DRAGON wole grać na nich i zapierdalać na durnych wierzchowcach ale exp tam jest dopasowany i drop yang też.

Do tego ten kod do kamienia duchowego ? To tylko marnotractwo czasu bo trzeba biegac jak debil po npc

Edytowane przez xPARADOX

lownfast

Opublikowano

Jak wygląda serwer na obecną chwile ?

Nie nazwę go syfem, bo to był by komplement.

Jak wygląda EXP? A no.. wygląda ' dziwnie '.

Exp na dzikusach od 20lvl'a - żeby wbić 30lvl musimy expić przynajmniej 20minut +, czyli nawet na takim hardzie jak tiveria tak biednie exp nie leci ;x Niestety to jest 4fun z tego co widać. (W sumie w expie tego nie widać . ;d )

Bardzo dużo rzeczy nie spolsczonych tylko chińskich ;x .. Do tego glewia wygląda jak dwuręczny łuk, ciekawe co za baran wrzucił taki model ;o

W v1 od 55lvl'a nie leci w ogóle exp co mnie dziwi bo przynajmniej do 61lvl tam powinnismy expić.

Natomiast w v2 exp jest dobry do 78lvl'a poźniej trzeba męczyć dupe. O atlantydzie to ja już nie wspomne 0,20 z moba na 80lvl z setaou .

Kolejną sprawą jest koń, mam do was pytanie z 4fun'a chcecie zrobić harda? Wydaje mi się że macie jakies braki z hardów..

Jeszcze nigdy nie spotkałem braku konia bojowego / militarnego na jakims 4funie. Dziwne..

Porównując do niego 3 serwery PANDORA, ELITE, DRAGON wole grać na nich i zapierdalać na durnych wierzchowcach ale exp tam jest dopasowany i drop yang też.

To dziwne że inni wbijają 100 lvl w 1 dzień a ty masz problem na dzikusach. Glewia fakt jest zmieniona przez pomyłkę ale to żaden problem naprawić i będzie to zrobione z nową łatką.

Co do expa i dropu trochę dziwnie leci na późniejszym lvlu ale właśnie GA nad tym pracuje więc się nie zrażaj od razu.

Co do konia, no to jeśli masz problem z zabiciem 100 łuczników żeby mieć 10 lvl no to sry, oraz kto powiedział że to 4fun ? To że leci exp do 100 lvla w 1 dzień to nic nie znaczy bo potem jest o wiele trudniej, a uwzględniając system ulepszeń to nie jest tylko 4fun.

Ogólnie mówiąc to co wymieniłeś będzie dzisiaj naprawione, a czy chcesz grać dalej to decyzja należy do ciebie.

Opublikowano

Reklama Wspaniała. Wszystko podane jak należy dużo ss tak jak Lubie;)

Polecam ;p

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Dobra ostatni raz to powtarzam, exp będzie zmieniony i dopasowany do lvli, oraz będzie możliwość zrobienia bojowca !

Czytajcie posty wyżej ...

Opublikowano

Nie lepiej byłoby dać tego bojowca na start? Bo nikomu zapewne nie chce się bawić w dropienie medali.

Widuję ludzi 90lv bez konia bojowego, najs. ^^

g0Tef.jpg

Opublikowano

Powiem tak serwer jest po prostu zaj***ty tak dopracowany że włos sie na głowie jeży ... ale prezentacja!? wy sobie z nas kpicie!?

.....

...

... Lepszej nie mogliscie zrobic! Najlepsza prezka jaką dotąd widzialem ! pzdr wbijac na serwa !

Quuvert tylko jedna sprawa... to troche nie sprawiedliwe ze ci co wbili 100lvl+ mieli taki exp ze w 24h wbili swoj lvl a my teraz mamy wejsc i sie męczyć?

Dziwne troche ^^

Za duza ta ninja

Opublikowano

Oni też tak mieli.

Póki co najlepsze przejścia aby dobrze expić :

dzikusy > bo > v2 > atla

Potem będzie normalnie. A 100 lvl dalej się da wbić w 1 dzień, bez IS'u itp. Wystarczy robić dobre eq aby wszędzie zbierać całe spoty.

Opublikowano

Czy poj**ało?Jak z BO mam isć do v2 jak na Bo cięzko 40 lvl dobić.

Pozdrawiam,a co do tego ,że zmienicie expa...to piszecie to w czasie przyszłym i nie warto w to wierzyć...^^Sry...to juz jest czas przyszły niedokonany.

Opublikowano (edytowane)

Nie da się wyłapać wszystkich błędów i bugów w jeden dzień, a żeby w ogóle je wyłapać musimy my gracze sprawdzać co się da - wszystko jest poprawiane o ile jest to zgłaszane, więc proszę was mniej narzekania a więcej współpracy a będzie wsio ok.

Edytowane przez Nicoll
Opublikowano

Nawrzucaliscie gotowych plikow ze swojego drugiego serwera i nawet ratow nie umiecie zmienic i expa z mobow ;x

Prezka to nie wszystko, liczy sie serwer..

Tak się składa że z drugiego serwera prawie nic nie ma, wszystko jest nowe. Sirius a Antares to dwa oddzielne serwery i 2 oddzielne clienty.

• Dodaj nową pozycję...