Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Antares [PL] [DEDYK]

BboySinner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na 33 levelu z dzikusa mi przychodzilo średnio 0.3%

To jest exp x50?

czy x5 ?

Dla porównania o dziwo!

Z MAŁPIEGO GENERALA MIALEM 8% Expa na tym samym levelu 0.o

Opublikowano

te male zbrojki nie są przypadkiem z gothica ??

logometin.jpg

Walnij minusa ;)

Zapraszam na nasz server cs 1.6 [TP/FastDL] IP: 178.63.34.234:27015

ban_pl_72890_386819.gif

Opublikowano

Mam nadzieje że ten serwer jest lepiej dopracowany niż pozostałe polskie na tym forum ;/

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Prezentacja ładna.

Do 20lvla exp bardzo szybki -pózniej drastycznie się zmniejsza , brak bojowca , 6/7 bon...

Serwer wydaje się być ciekawy, ale sama nie wiem czy będę grała na dłuższa metę.

Opublikowano

a tak sie super zapowiadalo... Sciagnalem clienta wbilem a tu jednak dupa :/ Exp napewno nie jest taki jak jest napisane w prezentacji. Jest o wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele mniejszy co bardzo minusuje serv...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

a tak sie super zapowiadalo... Sciagnalem clienta wbilem a tu jednak dupa :/ Exp napewno nie jest taki jak jest napisane w prezentacji. Jest o wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele mniejszy co bardzo minusuje serv...

Ludzie błagam czytajcie posty powyżej ......

Zostały z głównych problemów 2 małe incydenty mianowicie : poprawka expa i dodania możliwości robienia bojowca. To będzie naprawione więc czy moglibyście póki co o tym nie pisać po raz setny ?

Opublikowano

ze jest do dupy , wczesniej byl duzo lepszy ludzie w pare h wbijali 100+ pozniej cos zmienili i maja ponoc wrocic do takiego expa jaki byl

sygn1.png
  • Dodaj nową pozycję...