Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK] Soldat 1.5.0 Multi hack

CRiAV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam do zaoferowania hack do soldata 1.5.0 o nazwie SB. Na razie jego wersja to 0.1 ale będę na bieżąco aktualizował i dodawał nowe funkcje. Hack jest na razie nie wykrywalny na serwerach z MSAC.

Download:

http://www.speedyshare.com/files/29906723/SB_0.1_Public.zip

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/8fa2c2db8ba6926aae3de60c859e86b9fc6a1fac

Hack jest MOJEGO autorstwa(CRiAV = Shotty Balle). Instrukcja jest w pliku README.txt

Jeśli macie jakieś pytania piszcie w tym temacie i nie pytajcie mnie czy dam wam pełną wersję. Ona jest tylko dla tych których znam. Zachęcam również to odwiedzenia strony podanej w pliku README.txt

Miłego cheatowania :)

Opublikowano

ech no tak uzywam tego hacka i troche opcje sie jebią .. wyłaczylem opcje air man i itak ja mialem.. i jakis error wyskakuje

Opublikowano

Acces votalion? Mi wyskoczył tylko raz a poza tym wszystko mi działało pięknie.

Opublikowano

External file error? Moze zapomniales zwolnic nieuzywanej pamieci? Jesli tworzysz wskazniki trzeba pamiec zwolnic, inaczej po kilkutysiacach wywolan funkcji pamiec moze sie zapelnic ( tak zwany wyciek pamieci ). Niepotrzebne wskazniki usuwa sie poleceniem :

delete NAZWA;

Edit: Odpalilem to tylko na chwile, ale z tego co widzialem to inf jet nie dziala na mapach bez jet'a, nie wystarczy znop'owac jet'a, trzebaj jeszcze ustawic ilosc na wyzsza niz 0, menu nie zawsze zlapmie klikniecie, lepiej by bylo uzyc specjalnego watku do sprawdzania klikniec + klasa od weeego klik, watek mozna stworzyc tak :

if ( IdWatku == NULL )
		{	
			CreateThread(NULL, 0, HKeyboard, NULL, NULL, &IdWatku);
		}

IdWatku typu DWORD na poczatku kodu ( zmienna globalna ).

Opublikowano

Nową wersję wypuszczę jak najszybciej po wejściu nowego soldata. Myślę, że teraz nie opłaca mi się rozbić nowej wersji na 2 tyg.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...