Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie perki najlepiej wziąść ?

McDetroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Niedawno zacząłem swoją przygodę z Black Ops'em.

Chcialem sie spytać jakie perki najlepiej wziaść Chodzi mi o ATUT 2 oraz jakie wyposarzenie chodzi mi o Claymore C4 itp.

Daj plusa,to nic nie kosztuje a motywuje.

Opublikowano

to jeszcze zalezy z czym latasz, jaki masz dodatek do broni i co pozwalaja na serwrach ;)

Ja przewaznie latam albo z AK+powiekszony, Pewna ręka i clay lub zamiast ak Galil z podwojnym magazynkiem:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja to tam nie wiem jak wy ale ja gram tak ( w głównej mierze to zależy od ciebie ja mam typ raszera oraz kampera zależy co mi bardziej pasuje) Przeważnie długo trwa życie mojego bohatera (staram się używać tych rzeczy co są dozwolone na serwerach) więc używam:

1. Padlinożerca

2. Watażka (watażka najlepsza chyba że broń ma hujowe atuty to szybkość się bieże :P )

3. Maska przeciw nova 6 (tu nie ma za wiele dobrych jedynie jeszcze jest ninja ale bardzie pasuje do kampera)

To jest pod typ raszu

1.Padlino albo Wojak

2.Szybkości (watażka jeżeli to nie snipa)

3.Ninja albo maska (wole to 2)

Serie :

Najlepsze są te co ma się 1 za 2 np. ja tak mam :

(Często mam dobrego skila więc)

7 kills Apacz ( pomaga w dobiciu 8 i 9 kila bo wrogowie muszą kampić żeby nie paści ja tam wybiegam na pałe i nie ma śmigłowca :P

8 kills Bombardowanie ( przypominam że można je wybrać skąd ma nadlecieć, żeby swoich nie pozabijać bo często jest friendly fire)

9 kills Hind z obrotuwą (nie opyla się tego za 11 tak samo szybko pada jak ten za 9 więc nie ma co się trudzić :P)

A co do uzbrojenia to RPG/Strela (Rpg załatwi śmigłowiec na hita bo nic nie pika i nie wiadomo że leci :P co innego tyczy się hind za 9 i 11 kills ale łatwiej załatwić tą za 11 bo każdy nią kampi aby łatwiej wycelować albo nauczyć się wyczuwać odległości i próbować zestrzeliwać tą za 9 z rpg można się pobawić i postrzelać do śmigłowców transportowych na dachu zawsze paka ląduje xD / a strela zawsze na 2 hity niszczy + czas na wypikanie śmigłowca żeby namierzyło :P no wyjątek to ten transportowiec ale zanim go namierzysz to zrobi to co miał swoje zrobić. Dlatego rpg szybsza reakcja mało kto dobije 9 - 11 kili i zawsze można oddac strzał jak ammo nie ma do głównej mi nie raz życie uratowała.

Opublikowano

Po 1. pisze się "Wziąć"

Po 2. To zależy do jakiego trybu chcesz mieć klasę

Nulla è reale, tutto è lecito | Nothin' is true, everythin' is permitted

Opublikowano

Do każdej klasy weź tak:

Duch

Szybkie przeładowywanie (Zwinne ręce)

haker lub ostatni bastion

claymore

granat oślepiający

granat odłamkowy

Sam najlepiej wiem ponieważ wbiłem ratio 1,31 i nadal mi się powiększa nie gram na hackach jak wy Pc'towcy tylko gram na ps3 gdzie można grać uczciwie bez ahcków i aim'ów i takie tam.

Pomogłem?Daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...