Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam problem z warpami na moim serwie. Ustawiam warpa na np. miasto, wpisuję: /setwarp miasto . Jest wszystko ok, tylko że jak chce się tam tepnąć wpisując: /warp miasto to mnie nie przenosi. Pisze: No such warp "miasto". Używam tych plików:

To jest ukryta treść, proszę

Jak to naprawić?

Opublikowano (edytowane)

Up

Permissions moze być zle ustawione lub plugin się popsulł.

Plugin to MyWarp zobacz czy sa permissions do niego poprawnie ustawione lub, zamien go pluginem Warpz0r i dodaj permissions

Edytowane przez TopModel

motoryy.jpg

Pomogłem Daj Plusaa

Opublikowano

Pobierz ten plugin

Wejdź w swój folder z plikami następnie otwórz folder 'plugins' i tam będzie coś takiego jak mywarp.jar i folder mywarp o ile się nie myle. Wywal to do kosza. Teraz warpz0r.jar ten co ściągnąłeś skopiuj do folderu plugins. Odpal serwer i powinno wszystko działać

Opublikowano

Nie graj na plikach by Netherin tylko na plikch by DMX bo tam warpy dzialaja i takze dziala dobrze permissions tak z pisze [HeadAdmin] DD1317.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Tak bedzie dzialac.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano (edytowane)

Aha, a podacie link do plików by DMX? Bo ja nie mogę znaleźć.

@Edit

Pobierz ten plugin

Wejdź w swój folder z plikami następnie otwórz folder 'plugins' i tam będzie coś takiego jak mywarp.jar i folder mywarp o ile się nie myle. Wywal to do kosza. Teraz warpz0r.jar ten co ściągnąłeś skopiuj do folderu plugins. Odpal serwer i powinno wszystko działać

Dzięki, to pomogło.

@Edit 2

Pomocy!

Warpy działają ale tylko admini mogą się tepać. Gracze mają problem z permission. Co zrobić? PLs help!

Edytowane przez Farex
Opublikowano

Jeśli masz warpz0r dodaj w permissions dla graczy te 4 linijki

Właśnie dodałem te rzeczy, ale potem wgrałem inne pliki.

Dzięki za pomoc, lecz teraz już mi nie pomożecie :)

Znalazłem kogoś kto mi naprawi te pliki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...