Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Będę zaczynał, kilka informacji na początek.

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na forum trafiłem od tak sobie. Zarejestrowałem się i myślę że miło spędzę czas, ale nie na to gadka.

Potrzebuje pomocy, od dziś zacznę grać w WR, i chcę dokładnie dowiedzieć się czego mam się spodziewać..

Jakich cheatów najlepiej używać, i na jakim serwerze zacząć. Również dobrze będzie jeżeli osoba nie będzie leniwa

i sprostuje mi to linkami.

Z góry dziękuje.

OndteAw.png

Opublikowano

Jeżeli masz słabe łącze to polecam Ci serwer Europe 2, czemu? Bo tam są najmniejsze lagi.

Jakich hacków używać? Najlepiej Undetected, czyli niewykrywalnych ;) A z konkretów to Sirosix'a:

http://www.mpcforum.pl/topic/421577-undetected-sirosix-public-v110/

Lub BlackLegend'a:

http://www.mpcforum.pl/topic/427343-undetectedblack-legend-160811/

Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to wal.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Wedlug mnie najlepiej gra sie na Europe.

Sa tam najmniejsze lagii , natomiast na serwerze Inernational sa juz wieksze lagii:)

Najwiecej hackerow jest na International..

Najlepiej uzywac cheatow z no,recoil,no spread i 5 slot sa to najbezpieczniejsze hacki :)

Opublikowano

Najlepiej ak47 i na 5 slot m4a1 ....

Możesz je kupić w item shopie jak jesteś w grze ...

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Szczerze?To jestem załamany...Zaczynasz przygodę z warrockiem i odrazu chcesz hackować?Pozdr...

@Topic

Na początek m4a1 + mp5k najlepszy zestaw

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Jeżeli zamierzasz kupować bronie dostępne tylko w ItemShopie bez premki to graj do 6lvl na podstawowych, potem polecam k1 dla medyka. Chyba że bardzo chciałbyś coś kupić na początek to MAA1. a na drugi slot mp5k.

up tylko nie pisz że napisałeś to samo ^ -.- patrz na godzinę

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ja polecam nasze wypieki forumowe, a nie zagraniczne......

Aktualnie to Coder_Best piszę cheaty oraz jest z naszego forum

http://www.mpcforum.pl/topic/426574-undetected-coder-best-d3d-38/

Pooglądaj się czasami w dziale hacki,boty,bugi,mody. Ja takżę piszę cheaty, puki co mam przerwę. Musisz poczekać na cheaty AdrenalinaPL jak wróci, może muter81 oraz KotekPL będzie pisał .

A co do broni, to polecam m4a1, acz kolwiek nie wydawaj zaraz całej kasy. Jak dobijesz 6lvl to sobie kupisz lepsze bronie np. k1.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

To zależy którą klasą postaci będziesz grać, czy będziesz miał premium i jaki lvl będziesz miał. Zakładam że na początek nie będziesz miał premium i mały lvl.

1-6lvl:

2 slot: mp5k

3 slot: mp5

Medyk:

3 slot: mp5

Sniper:

3 slot: m24

Assault:

3 slot: m4a1

Heavy Trooper:

3 slot: rpg-7

Mam nadzieję że zrozumiesz ^^

6lvl+:

Inżynier:

2. mp5k

3. k1

Medyk:

2. mp5k

3. k1

Sniper:

Tak samo jak w 1-6lvl

Assault:

Tak samo jak w 1-6lvl

Heavy Trooper:

Tak samo jak w 1-6lvl.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Ja Preferuje Ci grę assaultem :) . Na początek kup sobie mp5k [ 2slot ] i m4a1 [ 3slot ] . Gdyby Ci się znudziła gra "ass'em" Możesz zagrać snajperem , zakładając mu ówcześniej kupione mp5k i na [ 3 slot ] albo podstawową snajperkę ( m24 ) albo tą zakupioną w Sklepie [:Item Shopie] czyli SSG lub snajperkę dla bardziej kreatywnych ludzi czyli AUG - Snajperkę blisko dystansową która posiada dużą celność oraz ( Jak to każda snajperka :) ) scope - czyli przybliżenie :D. Gdy już wbijesz 6poziom polecam Ci zacząć gre Pigułą , czy Medem (Zwał jak zwał xD) , ponieważ od 6poziomu będziesz mógł sobie kupić jedną z lepszych broni w grze czyli K1 , broń dostępną dla klasy postaci : Medic , Enginer . Później już pójdzie z górki , Najlepiej pozakładaj sobie pare kont i wypróbuj każdą z wyżej wymienionych broni jak i także inne które zobaczysz w grze :). Pozdrawiam , miłej gry.

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Nie hakuj , nie psuj gry innym i nauczasz się grać bez wspomagaczy. Taka moja rada. Haczenie do niczego nie prowadzi , żadnych umiejętności ci to nie wyuczy a wcześniej czy później dostaniesz baba i będzie po koncie , tak jak to Pan tomaala , który doszedł do 72 lv inwestując w premki i bronie ale i hakując. teraz co ? zielona łączka i dobrze. Pozdro dla wszystkich pieprzonych hakujących dzieciaków - mam nadzieję że pobanują i WAS:)))

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano

Do 11 lvl graj na podstawówkach i zbieraj dinary nic nie kupuj bo na małych lvl i tak szybko exp idzie. Potem jak wbijesz 11 lvl to kup premke golda i bedziesz mial kase na wszystko ja tak zrobilem jak zaczynałem tez mi kolega tak doradził i nie pozalowalem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Do 11 lvl graj na podstawówkach i zbieraj dinary nic nie kupuj bo na małych lvl i tak szybko exp idzie. Potem jak wbijesz 11 lvl to kup premke golda i bedziesz mial kase na wszystko ja tak zrobilem jak zaczynałem tez mi kolega tak doradził i nie pozalowalem.

tak ale zapewne nabije troche lvli i bd musial robic nowe konto bo ratio napewno na poczatek nie bedzie za dobre :) a pozatym moze sie zniechecic do gry wiec na poczatek lepiej niech pokupuje pare rzeczy :)

srubidubi.gif

NA TYM KONCIE NIE HACKUJE!

Opublikowano

Nie hakuj , nie psuj gry innym i nauczasz się grać bez wspomagaczy. Taka moja rada. Haczenie do niczego nie prowadzi , żadnych umiejętności ci to nie wyuczy a wcześniej czy później dostaniesz baba i będzie po koncie , tak jak to Pan tomaala , który doszedł do 72 lv inwestując w premki i bronie ale i hakując. teraz co ? zielona łączka i dobrze. Pozdro dla wszystkich pieprzonych hakujących dzieciaków - mam nadzieję że pobanują i WAS:)))

OK zgadzam się niech na samym początku gra bez cheatów ale jak ja zaczołęm grać np. na chamsie przez długi okres cały czas na cheatach to potem grałem jeszcze lepiej a wiesz dlaczego ??? Bo jak miałem chamsa to widziałem gdzie i jak poruszają się inni gracze i teraz jak gram bez chamsów to myślę jak oni przewiduje ich ruchu są + i - grania na cheatach przynajmniej w moim przypadku :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

OK zgadzam się niech na samym początku gra bez cheatów ale jak ja zaczołęm grać np. na chamsie przez długi okres cały czas na cheatach to potem grałem jeszcze lepiej a wiesz dlaczego ??? Bo jak miałem chamsa to widziałem gdzie i jak poruszają się inni gracze i teraz jak gram bez chamsów to myślę jak oni przewiduje ich ruchu są + i - grania na cheatach przynajmniej w moim przypadku :D

Dokładnie , ja tak samo :D ... Tylko muszę przyznać że nie to samo gdy na no recoilu można było z k1 niszczyć snajperów z przeciwnego spota <3^^ . Wg. Mnie chłopak mógł by na początek przekonać się co to są hacki a następnie przekonać się że gra bez nich dają o wiele większą satysfakcję :D .

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Niech nie gra na hackach bo jak go to wciągnie to bedzie grał na haku przez caly czas, zresztą nie rozumiecie ze hackami zasmiecacie gre i własnie słyszałem spekulacje ze gra nie działa przez hackerów dzisiaj.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wiem ale własnie jezeli ludzie bedą grali na hackach to autorzy i hackerzy robiący hacki bedą mobilizowani to kontynuacji tworzenia hacków.

A zresztą myslisz ze hackerzy włamujący się do bazy danych nie robią hacków D3D? Bo ja jestem przekonany raczej ze tez mają z tym cos wspolnego.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...