Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konsola ps3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , grając ostatnio na ps3 z 6 h około wyłączałem ją , grałem w uncharted 2 multi , i przytrzymałem guzik PS na padzie , pokazało sie "zakończ grę " " zamknij system " itd , dałem zakończ grę , i mi się konsola wyłączyła po czym włączyła o.O nigdy tak nie robiła , uncharted 2 to moja 1 gra , konsola ogólnie cały czas w którym chodziła to chyba 28h czy coś takiego , czy co było coś poważnego :unsure: ? :( i czy opyla sie kupić podkładkę chłodzącą do mojego 320gb slimka :rolleyes: ? P.s Ktoś pogra ze mną w multi w uncharted w trybie starcia drużyn ? :D poziom 21 przypomnę że to moja 1 gra na mojej 1 konsoli i jestem średni w graniu padem :P Mój psn id : eriksons_pl czy jakoś tak jak ktoś chętny to niech pisze na gg : 31526331 obmówimy kiedy będziemy grać ;) ok ? :D

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Pisz przejrzysciej. Konsola zawiesila sie. Mogles przytrzymac przycisk power i zresetowac ja.

Nie oplaca sie kupywac zadnych podkladek. Konsola sama w sobie ma zajebiste chlodzenie i potrafi wytrzymac naprawde slabe warunki chlodzenia.

W sprawie pogrania - masz odpowiedni temat w ktorym mozesz napisac prosbe o dodanie do znajomych i wspolna gre.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano (edytowane)

Pisałem , pisałem ;P A co do tego wyłączenia , grałem w multi nie będę się tłumaczył znowu w co bo mi się nie chce , przytrzymałem ten przycisk na padzie "PS" to kółko na środku jak ktoś nie wie ;) i pokazały mi się opcje , wyłącz system , wyłącz kontroler , zakończ grę itd , a więc dałem "zakończ grę " i konsola mi się wyłączyła , i odrazu włączyła :P nie wiem o co chodzi bo to tylko 1 raz tak zrobiła :unsure:

Edytowane przez Glodelk

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Przeciez Ci pisze, ze sie zawiesila. -.- Automatycznie sie zresetowala i tyle.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano (edytowane)

Acha thx :D

Rudi masz te gre o której mowa :D ? Jak tak to może zagramy xD?

Edytowane przez Glodelk

Opublikowano

Jest temat ustawek. Tam się wypowiedz.

Gra się zawiesiła i zresetowała - nic poważnego.

Podkładkę możesz kupić. Sam mam, a kosztowała 5zł. W nocy zajebisty efekt podświetlenia jest :)

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png