Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Downloaderem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich.Mam problem z grą World of Warcraft a mianowicie z Downloaderem Blizzarda.

Kiedy Pobieram cały trzeci dodatek czyli "Wrath of the lich king" po ściągnięciu i przebieganiu instalacji zatrzymuje mi się na 4% kiedy wczytuje tekstury kontynentu "Kalimdor".Niewiem od czego to zależy może się jakiś plik do końca nieboprał albo jest po prostu problem z instalatorem (Już kilka razy próbowałem zrobić coś z tym problemem i tak mi nic niewychodziło poprawnie).Oczywiście gra jest w Amerykańskiej wersji Językowej (enUS).Paczki też mam już pobrane,bo kiedyś gdy ściągnąłem podstawke i dwa dodatki (The burning Crusade i Wrath of the lich king) zainstalowały się poprawnie,paczki też zaktualizowały się jak należy.Więc sam niewiem oco tu włąściwie chodzi,czy to jest problem z instalatorem czy po prostu downloader nieściągnął jednego kluczowego pliku do insalacj.Bardzo prośiłbym o szybką pomoc.Z góry dziękuje i pozdrawiam :).Mianowicie nazwa pliku z którym jest problem to:"Kalimdor 33_12_dll."

Edytowane przez Mateusz.g
Opublikowano

Repair a potem sciagasz launcherem wszystko, ladnie ci sciagnie do WotLK a potem cata i bedzie chodzilo wszystko jak talala

nie bądz cham, daj minusa -----