Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]KamerMod na XenoxMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam Mam problem z Kamer Mod na prywatnym serwerze XenoxMT2 , problem polega na tym że nie widzę nowych ulepszaczy np. Vódka , Piwo.

Proszę o pomoc.

Edytowane przez Stolarzak

pseudoe_sygnatura_napis2.png

Opublikowano

Tak też mam ten problem nie widać nowych zbrojek, broni, mapek, moobów a jak sie zainstaluje moda do clijenta jest taki BŁĄD

Mod na kliencie xenoxa nie będzie działał bo grałem i wiem .

Opublikowano (edytowane)

Też mam ten problem, kamer działa ale nie widac tych broni itp. ale znalazłem takowy temacik http://www.mpcforum.pl/topic/382932-tutorialwidocznosc-nowego-eq-na-modzie/ ale niestety wydaje mi sie ze te pliki są zablokowane, aczkolwiek byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś się pobawił z tymi pliczkami i jeśli mu sie uda wrzucił je na ten temat. Z góry dziękuję pozdrawiam.

P.S. dodam jeszcze że mam zainstalowanego najnowszego kamera w metiniePL z 2011 roku.

Edytowane przez POK3MON
Opublikowano

Chyba raczej te pliki mają jakieś zabiespieczania np. czemu jest tylko pc2 a sie gra normalnie? Nie ma niektórch pliczków w packu a można grac? Bardzo bym prosił aby ktoś zajął sie tym lub spróbowałał to zrobić. Oczywiscie plusy i 5.

Opublikowano

[quote name=PuchateK. ^^' timestamp='1313605353' post='3049785]

Wklej do moda pliki z clienta: icon, item i zobacz czy będzie działać.

Ej a plik ICON znajduje się gdzie? ja w folderze z clientem mam tylko folder ICON. A co do plikow item mam ich w folderze pack aż 3. Więc który z tych plików mam skopiować?

Pasjonat
Opublikowano

tego moda trzeba zainstalowac do najnowszego klienta SPATCHOWANGEO metin2.pl ? czy do klienta xenoxmt2 ?

Opublikowano (edytowane)

tego moda trzeba zainstalowac do najnowszego klienta SPATCHOWANGEO metin2.pl ? czy do klienta xenoxmt2 ?

Moda trzeba zainstalować do najnowszego metka z 2011 roku. Metin ma być spatchowany i ztorrentowanty. Ale lipa bo i tak nie bedziesz widział tych broni itp.

A tak btw. mi zalezy na tym kamermodzie na tym serwerze tylko z jednego powodu- bot do zmieniania średnich. Może znacie jakiś programik do zmiany średnich na którym bedzie widac te nowe bronie?

Edytowane przez POK3MON
Pasjonat
Opublikowano

ee tam :P ja potrzebuje tylko auto pick up w tym modzie lecz zmianiacz sr tez by mi sie przydal :P