Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Fortress Drop System

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Otóż mam pytanko dotyczące systemu dropa w Team Fortress, bo albo drop jest strasznie mały bez premium "nie posiadam konta premium" albo mam cholernego pecha.

Bo dziwi mnie to że:

Ja idlowałem 11 godzin i dropły tylko dwa itemy / Mój kolega idlował 3 godziny i dropło mu 5 itemów. "ten kolega ma konto premium"

Ja grałem w TF'a przez 6 godzin i nic mi nie dropło / Mój kolega grał przez godzinę i dropły mu 3 itemy. "ten kolega nie ma konta premium"

Idlowałem przez 5 godzin i nic mi nie dropło.

Idlowałem przez 10 godzin i nic mi nie dropło.

I ja się pytam, gdzie tu jest sprawiedliwość ? Chyba, że tak ma być ? Ja się na systemie dropa w tej grze nie znam, i tu zachodzi moja prośba o wypisanie mi szczegółów dotyczących systemu dropa w tej grze. Za satysfakcjonującą mnie odpowiedź, służę plusami lub minusami.

Pozdrawiam.

Edytowane przez OjciecMamoniusz
beztytuuznsq.png
Opublikowano

Jedynie co ja wiem.

1.Drop dostajemy w Czwartek o 1 w nocy mam 11h do następnego tygodnia

2.Przy zakupie premium pisze że lepszy drop rzeczywiście od kiedy mam KP to mam lepszy drop

3.Nie warto przesiedzieć w dzień całego dropu bo skończy nam się po 5-8h nie wiem dlaczego ale raz tak miałem

4.Itamy dropią w przeciągu 15-60 min zdarzają sięprzypatki że wylecą 3-4 itemy w godzinę.

5.Osobiście wolę sobie pograć niż idlować.

Nie chce minusa ani plusa, bo wiem że może cię to nie satysfakcjonować i na dodatek jestem tylko na tym forum do pomocy potrzebującym i wymieniania się itemami.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja ci powiem tyle, że drop jest losowy.

Przedwczoraj idlowałem całą noc i nic mi nie dropło, a wczoraj przez 7h idlowania 3itemki.

Tu nie ma żadnego podziału dropu.

Resztę bardzo ładnie wyjaśnił ci gievito.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...