Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram pierwszy raz w CS:S i instalowałem Source zgodnie z poradnikiem na internecie. Zainstalowałem CounterStrike Source 2010 OrangeBox NoSteam[setti] . A patcha zainstalowałem takiego CSSource Universal-cumulative CSS Patch(v39 for Setti)(4617)(240)(1.0.0.64).07.07.2011 . Chciałbym pograć w Source, lecz wyskakuję The server you are trying to connect to is running a newer version of the game. I wpisałem version:

] version

Protocol version 17

Exe version 1.0.0.63 (cstrike)

Exe build: 11:27:17 Jun 30 2011 (4617) (240)

Pomocy!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli umiałbyś czytać po angielsku drogi kolego, mam na myśli autora tematu.. to wiedziałbyś że instalke musisz odpalić tam gdzie masz zainstalowany CS:S

Czyli wrzuć go tam gdzie masz zainstalowanego, i odpal instalkę.

OndteAw.png

Opublikowano

Ale ja widzę również że tam nie wyszukuje czegoś w systemie, musiał byś za pomocą otwieracza komputera.. przynajmniej ja tak mówię poszperać w systemie, on się uruchamia przy instalacji jak chcesz

uruchomić system windows w tym przypadku awaryjnie, tam można pogrzebać również.

OndteAw.png

Opublikowano

polecam użyć wtedy patha od planetcss.com , do ściągnięcia go potrzebna jest rejestracja.. lecz można ustawić clan tag i nick porosto przed włączeniem gry na 5 sekund wyskakuje okienko w , którym można to ustawić

b_560_95_1.png