Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam problem z odpaleniem "Smackdown vs Raw 2011" o tematyce wrestlingu.

Mianowicie, gdy włączam gre przez Emulator Pcsx2 wyskakuje okienko i gra się włacza ;)

Ale ...

W tym okienku pojawia sie takie jakby Menu i są tam 2 napisy :

Wyzej - "Browser"

Nizej - "Systemkonfiguration"

Pod spodem są jakieś obrazki przycisków od pada.

Mianowicie moje pytanie tkwi w tym, że nie wiem co zrobić, aby normalnie bez tych problemów uruchomić tą grę.

Jeśli ktoś wie jak to zrobić lub spotkał się z czymś podobnym. Proszę o odpowiedź.

Napewno Poleci + czy co tam wolicie. ;)

Bardzo proszę o rozwiązanie mojego problemu.

Ps. Gram przez Emulator Pcsx2 0.9.4 i gram na klawiaturze.

Edytowane przez 19vDamian96
johncenak.png
Opublikowano

o ile pamietam byly dwie opcje w Pcsx chyba zeby otworzyc biosa i zeby otworzyc gre, ze 2 czy 3 lata temu emulowałem WWE SvR 07 z obrazu płyty więc tez zrob obraz plyty zamontuj w Deamonie i w konfiguracji wybierz z jakiego napedu ma byc gra uruchamiana. A emulacja to nie jest przypadkiem piractwo?

Opublikowano (edytowane)

o ile pamietam byly dwie opcje w Pcsx chyba zeby otworzyc biosa i zeby otworzyc gre, ze 2 czy 3 lata temu emulowałem WWE SvR 07 z obrazu płyty więc tez zrob obraz plyty zamontuj w Deamonie i w konfiguracji wybierz z jakiego napedu ma byc gra uruchamiana. A emulacja to nie jest przypadkiem piractwo?

Tak, emulacja to kradzież.

Wracając do tematu - troszkę niezbyt to zrozumiałem ale może użyj innego emulatora? Może używasz zbyt starszego, przestarzałego?

Przy okazji zrób zdjęcie, screen'a, cokolwiek aby ułatwiło nam to pomoc.

Edytowane przez Diosminex

OndteAw.png

Opublikowano (edytowane)

Więc :

Konfiguracje ustawioną mam tak : http://imageshack.us/photo/my-images/685/konfs.png/

Przy uruchamianiu gry wyskakuje w oknie z grą takie coś : http://imageshack.us/photo/my-images/40/graji.png/

A gdy uruchamiam grę przez plik ISO ( robiłem przez Alcohol 120% ) wyskakuje okno z grą, które jest puste i odrazu zawiesza się i nic nie moge w nim robić jest caly czas puste. ( nie chce zapisać tego SS-a )

Jeżeli ktoś wie jak to naprawić to proszę o pomoc.

Będą + albo - ;>

Edytowane przez 19vDamian96
johncenak.png
Opublikowano

Kliknij któreś z tych

Browser

System Configuration

I sprawdź co się stanie, może musisz ją jakoś zanistalować? Niezbyt dobrze znam się na emulacji, ale na pewno musisz kliknąć któreś z tych i iść

dalej.

OndteAw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...