Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak pewnie każdy wie boty są wszędzie. mogę zrozumieć hacki na dungach czy na mapkach jezeli nikomu sie przy tym nie przeszkadza ale nie jeśli takie boty nie pozwalają expić normalnym graczom jeżeli ktoś próbował expić od norak po phyton to sam wie ze trzeba poprostu walczyć o mobka z botami jak na mój gust to odstrasza przynajmniej większość nowych graczy. czy jest jakiś sposób na walczenie z takimi botami co prawda troche to nie pod tematykę tego forum ale poniekąd myślę że można to podczepić. gdyż zwyczajnie nie da się grać... jak ktoś ma jakiś pomysł niech się udzieli głupim komentarzom dziękuję ;p

Opublikowano

Tak boty to jak dla mnie jedyny minus gry Dekaron. Ponadto wydaje mi się, że admini mają jakiś układ z właścicielami tych botów. Skill hack niby jest "Serwer Site" ale boty mają SH. Pewnie kupują z Dshop-a powiększenie eq (które tanie nie jest) a w zamian tego admini przymykają na nie oko.

Opublikowano

ja rozumiem przymknąć oko na jednego nawet na 10 ale nie na 1232352352 botów bo myślę że ich liczbę można liczyć w tysiącach ... jak zapytalem przez Q & A dlaczego nic z tym nie robia dostałem skopiowana formułkę dziekujemy za twoja pomoc bla bla bla ...

Opublikowano

Tak PK, kiedyś też tak zrobiłem potem musiałem siedzieć 3 dni w więzieniu bo mi kasy na wykupienie zabrakło.

• 1 miesiąc temu...
Uczeń
Opublikowano

hehe, pamiętam jak na początku to się chyba nazywało 2 moons, to w ogóle żadnych botów nie było ani hacków, jedyny hack co pamiętam to botowanie z wędką. Wszedłem jakiś rok po tym, i nawet do dungeona nie mogłem wejść bo tam boty stoją w kolejce hehe.