Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Auto Zaznacza potworka ale go nie bije - ROZWIĄZANIE!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż grzebiąc jakieś 1-2h w ustawieniach w auto go/log, wiem jak ustawić by bot gdy się zatnie, "odciął się". Właśnie testuje na dwóch postaciach i się sprawdza. Wchodzimy w Auto go/log i ustawiamy tak Type: Event, Attribute: Character Not Move, Condition: More Than, Trigger: 27. Teraz zaznaczamy Go To Runaway i w Suspend Mod(s) wybieramy Cavebot. Jeśli ktoś chce może też ustawić sobie alarm.

87479448.png

Teraz przechodzimy do zakładki General Configuration i wybieramy na expowisku jakieś miejsce (najlepiej gdzieś w centrum) i klikamy Set Runaway Postion i Set Start Postion,

41772342.png

potem znowu przechodzimy do zakładki Alarms i klikamy Add. Teraz robimy tak samo jak wczesniej tylko w Trigger wpisujemy 33, zaznaczamy Go To Start i Start Mod(s) i wybieramy Cavebot. Klikamy Add i Enable auto go/logout.

99975692.png

Myślę, że ten mini poradnik wam pomoże i będzie u was działał( u mnie działa bez zarzutu ). Na wszelki wypadek można też ustawić sobie auto login :) Aha czas można sobie zmienić jeśli ktoś chce ;p

Sposób może trochę uciążliwy, ale ważne, że skuteczny :)

REGGAE! < 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...