Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od nie dawna gram w APB i widzę że niektórzy mają na sobie tatuaże i mam pytanie jak zrobić ten tatuaż na ciele postaci (gram złodziejem).

I drugie pytanie to widzę również że niektórzy mają na ubraniach porobione znaki, takich jakich ja nie mogę zrobić, ale również mam identyczne ubranie.

Da się robić na ubraniach znaki, ale takie jakie są w grze, a jak patrzę to takich nie ma. Niektórzy mają nawet własne napisy, np. dupa.

Za pomoc daję +.

Pozdrawiam.

takajugo

Opublikowano

Ta gra jest online prawda? to może trzeba mieć wykupione premium ażeby zrobić sobie własny tatuaż/napisy...

znalazłem takie coś w necie:

To jest ukryta treść, proszę

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Jak nie graliście to po kiego się wypowiadacie he ?

Tatuaże - idziesz na Social'a, szukasz pomarańczowego komputerka i tam masz modyfikacje całego ciała (w tym tatuaże). Tam możesz to zrobić. Tatuaż kosztuje 200$.

Ubrania - szukasz niebieskiego monitorka czyli swoją garderobę. Tutaj z pierwszej zakładki kupujesz jakiś ciuch (nie z Preset - tych nie można modyfikować), potem dajesz - Back to your Clothes, klikasz na jakiś ciuch i na dole masz designer - tutaj robisz sobie własne wzorki na koszulkach itp. ;) To samo z samochodem.

Ps. Na forum mamy dział APB :) :

To jest ukryta treść, proszę

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...