Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsze pliki byly stworzone przez ?

2. 2. Najbardziej wydajne ?

3. 3. Najbardziej obci??aj?ce ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Część 1. - Słów kilka

Witam tworze ten temat gdyż jestem zirytowany tworzeniem plików serverowych przez userow.

Ludzie apeluje do was po cóż pobieracie kogoś pliki i wrzucacie do nich pluginy ? No po co , przecież takich plagiatów jest już dużo.

Druga sprawa co można nazwać robieniem plików serverowych ? Dodanie pluginów ? Moim zdanie nie.

Tworzeniem można nazwać robienie od czystego bukkita a nie edytowanie pluginow. To bez sensu.

Więc jak ktoś chce publikować pliki edytowane tylko zmianą pluginów , apeluję nie wstawiajcie.

Część 2. - Ankieta

Postanowiłem przeprowadzić małą ankietę dotycząca plików i poszczególnych kategorii.

Więc głosujcie , i wybierajcie. Nie dodałem tutaj plików "marnych" i pllików "plagiatów".

Część 3. - Prawdziwi twórcy.

W tej części przedstawię wam najlepszych maestrów plików , prawdziwych plików.

Otóż do rzeczy chciałbym pochwalić 5 osób za na prawdę dobre pliki.Niżej zamieszczam.

1.Krzysztofa - tak , przez wielu znienawidzony lecz to on właśnie zapoczątkował robienie plików.

2.WickedMaks - lubiany , ale przez niektórych , dobre pliki , nie zamulające servera w dodatku 3 edycje.

3.Netherin - Pliki też bardzo dobre , takie dobrze złożone , gratki.

4.aroFaz - Przełom w plikach , uważaj na plagiaty bo takie będa , minaowcie mo'creatures i ww2.

5.Mąka - Świetne pliki , idealnie sklejone , gratki.

Pozdrawiam.

Edytowane przez LeoGanxta
Opublikowano (edytowane)

No, no... Dobry temat do dyskusji wybrałeś. Coraz więcej pojawia się tych pseudo plików serwerowych. Przydałby się jakiś regulamin albo coś w tym stylu, dzięki czemu ograniczyłaby się liczba tych plagiatów. Masz + odemnie

@EDIT

Mógłbyś dodać jeszcze pliki od Terraina. Mi się spodobały. Nie wiem jak inni

Edytowane przez madoreq
previewwz.png

Opublikowano

A więc i moje kilka słow! Po 1: Niech sie stanie światłość! (boje sie ciemnosci)

Część Pierwasza (prolog):

Ja tez jestem za! Sam uważam że przerobienie (czyt. posklejanie) kilku pluginów z plików serwerowych kilku userów to grzech i hańba! Swoje pliki serwerowe robiłem "od czystego bukkita" jak to pieknie nazwałeś i jestem z tego dumny! Sam z pamięci potrafie napisac (uzupełnić) czyte permissions do kilkunastu pluginów! I co? Nikt nie lubi mnie za to w rl...

Cześć druga! (zapomniałem jak sie to zwie):

Ankieta? Po co ta ankieta? W ogóle jej nie rozumiem... A jesli już to dlaczego nie ma w niej MOICH najzajebistrzych na swiecie plików? Dzlaczeeegooo akurat ja !?!?!

Część trzecia (epilog):

Prawdziwi twórcy.. To samo pytanie kierowane w pkt 2.. Dlaczego MNIE tam nie ma? Pcham sie na siłe? Może. Ale jebie mnie to! Tak samo mam tez gdzieś Twoje zdanie co o tym myslisz.. Każdy user na MPC może zrobić swoje pliki, pochwalić się nimi, pprzyjąc krytykę. OD tego między innymi jest to forum gosciu... Znając zycie za tego posta dostane kilkaset + od nieogarniętych ludzi, którzy po prostu robia ludziom na złość, ale "Jebie mnie to" (taki cytat malutki). Pozdrowienia od Dawidka i zapraszam do pobierania moich jakże zajebistych plików które sa zajebiste. To chyba na tyle. Się rozpisałem xD

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Samouwielbienie? tak, to jest to. Niektorzy (w mniejszej dawce oczywiscie) nazywaja to optymizmem. Nie zalezy mi na dodaniu do czegokolwiek, nigdzie sie nie wpycham, zrobiłem jedynie reklamę, reszta sama poszła. madoreq dziękuję za uznanie, TOBIE zawsze pomogę. :)

Opublikowano

Może i jestem zbyt wrażliwy, ale ludzie, nie musicie odrazu warczeć na siebie jak psy. Wydaje mi się, że ten temat był założony po to, aby porozmawiać o plagiatach/pseudo plikach serwerowych jakie tworzą użytkownicy tego forum. A co do plagiatów. Niech chociaż do każdej paczki plików serwerowych ludzie dodają coś od siebie, nie tylko plik CzytajTO!/ReadMe!, a w nim napisane kto to zrobił... Albo chociaż napiszcie skąd czerpaliście źródło do waszych plików... Oczywiście to się nie tyczy twórców takich jak Terrain, Mąka czy choćby Krzysztofa.

To tyle

Pozdrawiam

previewwz.png

Opublikowano

Wszystkie pliki są dobre, ale każde inaczej.. np. Krzysztofa, ma wszystko co potrzeba, ale nie ma dodatków. A inne mają dodatki, a nie mają tego co potrzeba. = To samo.

Także nie wiem po co ten temat.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

W tym momencie madoreq uswiadomil mi czego najbardziej brakuje w moich plikcha.. Brakuje w nich zrozumienia i milosci dla innych uzytkownikow.. A tak na serio to zapomnialem o "Read me!" :D

Opublikowano

Część 1. - Słów kilkaOtóż do rzeczy chciałbym pochwalić 4 osoby za na prawdę dobre pliki.Niżej zamieszczam.1.Krzysztofa - tak , przez wielu znienawidzony lecz to on właśnie zapoczątkował robienie plików.2.WickedMaks - lubiany , ale przez niektórych , dobre pliki , nie zamulające servera w dodatku 3 edycje.3.Netherin - Pliki też bardzo dobre , takie dobrze złożone , gratki.4.aroFaz - Przełom w plikach , uważaj na plagiaty bo takie będa , minaowcie mo'creatures i ww2.5.Mąka - Świetne pliki , idealnie sklejone , gratki.Pozdrawiam.

No tak.. Co jak co ale do 4 to powinienes juz umiec policzyć :D Więcej błędów nie wytykam...

Opublikowano

brakuje mi odpowiedzi

1."Wszystkie były chujowe"

2."Wszystkie były mało wydajne"

3."Wszystkie były w chuj obciążające"

Opublikowano

@Kunus999 Dla Ciebie brakuje odpowiedzi: "Mój komp jest za słaby żeby uciągnąc jakiekolwiek pliki serwerowe..."

Opublikowano

W zasadzie to nikt nie wie po co ty ten temat zrobiłes. I tak go mod wczesniej czy pozniej zamknie, a Ty zostaniesz takim jakim tu przyszedłes...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...