Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SURVIVAL][PL][24/7]s1.theminecraft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

onlinen.png

• Status: ciągle online...

informacjec.png

• Serwer: VPS
    Adres IP: s1.theminecraft.pl
    PvP: ON
    Zwierzęta: ON
    Potwory: ON
    No-Premium: ON

screenyh.png

• 1.png
    2.png
    3.png

noweinformacje.png

• Nowa mapa SURVIVAL.
    Dla tych którzy nie wiedzą co to survival mówię od razu że nie ma tam cuboidów.
    Pluginów nie bedę wymieniał bo możecie sprawdzić sami po za tym jest ich mało bo to survivalek ;)

Edytowane przez Mąka

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano (edytowane)

serwer bardzo fajny :] polecam

@edit sorka zmieniam zdanie ... co to za survival ze mozna robic skrzynki prywatne ??:P

Edytowane przez kenpachi71
22368.png
Opublikowano

Hehe ja nie moge, wy to jednak macie zmiane zdan ;D dodam plugin na homy nie wiem za bardzo kiedy.

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Świetny survival... gratuluje administratorowi... Survival bez pvp i z cuboidem -_-

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Świetny survival... gratuluje administratorowi... Survival bez pvp i z cuboidem -_-

Było tak....

Wbijasz na serwer ...., nie wyjdziesz ze spawnu bo all cie atakują, nie zbudujesz domku bo ci creeper rozwali, albo gracz... więc wylączyliśmy pvp & i daliśmy cuby

Yokkos.png
Opublikowano

Lustro teraz to nam nic nie ma... Serwer wylaczylem i to jest koniec mojej wspolpracy z theminecraft.pl Podziekowaliscie mi a ja wam ;)

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Witam!

Mój nick to BezSzacunku a moi kumple mają nicki ; DoctorHouse,RedMastersFuul

Chętnie zagramy na tym serwie ale mam pytanie :

JAKIE JEST IP ??

Wchodze w ta strone i pisze blad wczytywania tej strony

Podaj ip

Czekam na odp .

Pozdro BezSzacunku

Opublikowano

IP to ta strona... Ale serwer nie współpracuję już z portalem the*********.pl dlatego póki co serwer off, robię właśnie stronę za jakąś godzinę może 2 włącze serwer w white-listą dorobię parę działek i udosepnie wam serwer ;) Ale będe robił nową publikacje.

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

serwer trochę dziwny. admini są nie ogarnięci i ciągle teleportują graczy na dachy jakiś budowli w mieście, co jest wkur..ające. trzeba wręcz krzyczeć na admów żeby zrobili tp do ciebie i dali cuba. gracze się dosłownie włamują na działkę (jeśli nie masz w mieście) żeby cie zabić... w ogóle się parzą jak w metinie :/ . przy najmniej mają ciekawy test lagów który jes mało skuteczny

Opublikowano (edytowane)

serwer trochę dziwny. admini są nie ogarnięci i ciągle teleportują graczy na dachy jakiś budowli w mieście, co jest wkur..ające. trzeba wręcz krzyczeć na admów żeby zrobili tp do ciebie i dali cuba. gracze się dosłownie włamują na działkę (jeśli nie masz w mieście) żeby cie zabić... w ogóle się parzą jak w metinie :/ . przy najmniej mają ciekawy test lagów który jes mało skuteczny

Trochę się spóźniełeś,dlatego że parę godzin po otwarciu PvP było off, cuboidy ja osobiście dałem 2 na drugi dzień dowiedziałem się że admini zrobili nowego respawna dali cuby i zrobili normalnie miasto a to był survival. Więc chciałem zmienić typ serwera ale portal się nie zgodził więc poprostu sobie odpuściłem serwer off...Będzie online za parę dni jak nie tygodni gdyż robię stronę i forum na serwer obecnie czekam na grafike pod forum i strone ;)

Niestety nie będzie to już survival...

A co do teleportacji to pan Spixxxel z portalu zrobił spleef arene w powietrzu i tp do niej graczy.

Dodam że mają już oni nowy serwer również survival z dodatkiem Fb zapraszam na niego ip to: s1.craftujemy.pl

Głupio zapraszać na nie swój serwer ale szczerze to że się z wszystkimi na portalu pokłóciłem wkurza mnie i dręczy.Póki co gram sobie tam a na moje szczescie nikt nie gada o "Incydencie"

Edytowane przez fifi.kuska

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Było tak....

Wbijasz na serwer ...., nie wyjdziesz ze spawnu bo all cie atakują, nie zbudujesz domku bo ci creeper rozwali, albo gracz... więc wylączyliśmy pvp & i daliśmy cuby

Mówiłem że jak zaczniecie kombinować to serwer pójdzie w zapomnienie...

Ja jakoś mogłem wyjść z respa, zejść pod ziemie i żyć... ale oczywiście znalazły się dzieci, które nie potrafią grać w mc... zaczęły wołać o no-pvp a potem cuboidy... niedorajdy -_-

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
  • Dodaj nową pozycję...