Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rasizm - co o nim sądzicie?

notbeautiful

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale kurwa nie mozna na tym forum zadnych rasistowskich tekstow urzywac jebane bialasy kurwa i zglaszam to na pały dziwkarze jedne ! Te male biale paly bedzieta mieli spuchniete !

w pizdu z polska , wracam do afryki

Opublikowano

Tez nic nie mam do nich.Nie mam narazie zadnego ale kupie na giełdzie.

Gdzie cycki? :rolleyes:

Co do religii to nie znosze islamu.Te pojebane gimbusy tyle ludzi wymorodowały w imie tego allaha...

Opublikowano

Poleciał raport - OSZUKAŁEŚ NAS ! MIAŁY BYĆ CYCKI A NIE JAKIEŚ POGADUSZKI !

UWAGA ! PONIŻSZY TEKST MOŻE KOGOŚ URAZIĆ ! ~przepraszam

Nie toleruję :

Homoseksualizmu

Odłamów religijnych * jestem ateistą *

Innych nacji .

Murzynów , azjatów etc.

Nacjonalizm .

Staram się zmienić i być bardziej tolerancyjnym człowiekiem .

Open .

447d1307721341-czarny-murzyn-5451957cee8f46c667b993cf72dad89c45b7.jpg

1269121636_by_numbsliwa_500.jpg

Pozdrawiam i przepraszam , jeżeli kogoś uraziłem / naruszyłem regulamin forum .

Jeżeli administracja uważa mój post za nieodpowiedni proszę o edit.

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Popieram rasizm rasy nie powinny byc mieszane ani dopuszczane do innych. Wynikuje to w wojnach i zamieszkach gdy sie laczy ekonomie swiatowe z ludzmi o innych pogladach etc.

wakow9.png
Opublikowano

Popieram rasizm rasy nie powinny byc mieszane ani dopuszczane do innych. Wynikuje to w wojnach i zamieszkach gdy sie laczy ekonomie swiatowe z ludzmi o innych pogladach etc.

Gdyby ludzie byli normalni a nie popierdoleni, to takie sytuacje by nie istniały.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Z rasizmem jest jak z murzynami - mogłoby go nie być.

A tak na serio to nie mam nic do ludzi o innym kolorze skóry. Za to nie rozumiem idei rasizmu.

BabyBuns, chciałem zapierdolić anegdotkę. :<

P.S. Bycie hipokrytą raz na jakiś czas chyba jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Btw. Mnie nie można brać na poważnie w tak smętnych tematach.

Opublikowano

Wy nie rozumiecie bo nie mieliscie doczyniem z pakistanami , czarnuchami , ciapatymi to nie zrouzmiecie tego.

Gdyby ludzie byli normalni a nie popierdoleni, to takie sytuacje by nie istniały.

No wlasnie blad bo jakbys poznal swiatopoglady roznych swiatowych religi to bys wiedzial ze nie da sie ze skurwysynami zyc nieraz.

wakow9.png
Opublikowano

Z rasizmem jest jak z murzynami - mogłoby go nie być.

A tak na serio to nie mam nic do ludzi o innym kolorze skóry. Za to nie rozumiem idei rasizmu.

Jeżeli nie masz nic do ludzi o innym kolorze skóry, to po jakiego chuja sobie z nich 'żartujesz'?

Wy nie rozumiecie bo nie mieliscie doczyniem z pakistanami , czarnuchami , ciapatymi to nie zrouzmiecie tego.

Czyli wszystkie rasy oprócz białej są za wszystko winne?

Jeżeli 'zaszedł Ci za skórę' załóżmy jeden murzyn, to cała rasa jest winna?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jeżeli nie masz nic do ludzi o innym kolorze skóry, to po jakiego chuja sobie z nich 'żartujesz'?

Czyli wszystkie rasy oprócz białej są za wszystko winne?

Jeżeli 'zaszedł Ci za skórę' załóżmy jeden murzyn, to cała rasa jest winna?

Nie dalej nie rozumisz tak samo jest dla nich. Tylko ze oni sie pchaja do nas a nie my do nich . Ale taki pakistan przyjedzie do kraju bialych katolikow i odrazu chce kazdego przeksztalcac na swoja wiare, budowac swoje koscioly i wyznawac swoja wiare i ma oburzenia do kraju ze ich religia nie jest szanowana w 100% no kurwa nie bo przez setki lat jej nie bylo. Rownie dobrze teraz pakistanom sei zaczal ramadan o ile dobrze pamietam przez iles tam tygodni musza zyc wylacznie na wodzie i pomysl sobie ze idziesz z takim chujem do pracy i pije wode po tygodni ledwo co siedzi , nie da sie z nim pracowac i to irytuje bo malo co nie zemdleje.

wakow9.png
Opublikowano

Nie dalej nie rozumisz tak samo jest dla nich. Tylko ze oni sie pchaja do nas a nie my do nich . Ale taki pakistan przyjedzie do kraju bialych katolikow i odrazu chce kazdego przeksztalcac na swoja wiare, budowac swoje koscioly i wyznawac swoja wiare i ma oburzenia do kraju ze ich religia nie jest szanowana w 100% no kurwa nie bo przez setki lat jej nie bylo. Rownie dobrze teraz pakistanom sei zaczal ramadan o ile dobrze pamietam przez iles tam tygodni musza zyc wylacznie na wodzie i pomysl sobie ze idziesz z takim chujem do pracy i pije wode po tygodni ledwo co siedzi , nie da sie z nim pracowac i to irytuje bo malo co nie zemdleje.

Kurwa, człowieku. To jest religia, a religia katolicka idealna nie jest. Jest jeszcze gorsza.

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...