Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Usunięcie zapowiedzi serwerów Metin2

BabyBuns!

Jesteś za usunięciem zapowiedzi?   

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za usuni?ciem zapowiedzi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, sugeruję aby usunąć zapowiedzi serwerów. Dlaczego? Ponieważ przez ten 'dział' wychodzą jakieś durne kłótnie, wyzywania, płacze typu 'jest 15:30, serwer miał wystartować o 15, dlaczego jeszcze nie ma' itd. Gdyby tego 'działu', jak zwał tak zwał, nie było, każdy administrator serwera w spokoju tworzyłby własny serwer i gdy już skończy, to daje do reklam i tyle. Nie ma żadnego spamu, że dany serwer miał być taki zajebisty a wyszło gówno. Chyba każdy wie o co mi chodzi.

Pewnie większość będzie za nie usuwaniem tego, ale zapewne to organiczny spam, kłótnie, lamenty, forum nie będzie obciążone.

Odpowiadać w ankiecie!

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Już kiedyś napisałem taką sugestię ,ale Mou się nie zgodził.

Jak dla mnie to ten dział jest bezużyteczny.

Ciągle jakieś FAKE zapowiedzi

Opublikowano

Ja jestem za tym aby został ten dział, gdzie ja będę spamował...

A tak serio to:

1. Serwer może się zaprezentować.

2. W Zapowiedziach jest dużo bardziej opisany serwer niż w reklamach.

3. W reklamach też są te lamenty jak wyłączą serwer na parę godzin.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

TAK

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

NIE

Autorzy serwerów powinni jak najbardziej móc sobie zareklamować serwer przed jego startem.

A team metina dokłada wszelkich starań aby FAKE`ów nie było.

A przecież zawsze spam/flamewar można raportować :)

ex

Opublikowano

Nie,ale moznaby bardziej zaostrzyc tam regulamin co do wlasnie flamewaru czy spamu.

Np. warn + blokada postow,bo czasem jak patrze co sie tam dzieje to az nie chce sie na to patrzec.

sstwc.jpg

Opublikowano

Już kiedyś napisałem taką sugestię ,ale Mou się nie zgodził.

Jak dla mnie to ten dział jest bezużyteczny.

Ciągle jakieś FAKE zapowiedzi

Hmmm, nie tylko Mou.

k(K)okosz również się nie zgodził...

Dlatego w administracji tego działu jest 10 osób, żeby ogarniać tenże dział ;p. Możemy usunąć 90% metina i zabronić 80% pytań. Wtedy 1 osoba all ogarnie i forum stanie w miejscu.

20% serwerów wyjdzie i dlatego ten dział ma ciągle istnieć.

Jestem na 100% nie.

@Joaquin

Nadajemy na tych samych falach xD

Opublikowano

Pisałem już o tym trochę temu, kokosz się nie zgodzi.

Dużo spamu = dużo pieniędzy. Proste.

Co do teamu metina i ogarnięcia zapowiedzi (haha) to z powrotem zrobili z tego działu plac zabaw dla dzieci, które są z lekka niewyżyte ;-)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ale jest kokosz? Wszystko wyjaśniłem w swoim poście. Znam sprawę, bo sam pierwszy wychodziłem z ta intencją. Myślicie, że kogoś obchodzi to, że nie widzicie tego działu w metinie?

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Nie,ale moznaby bardziej zaostrzyc tam regulamin co do wlasnie flamewaru czy spamu.

Np. warn + blokada postow,bo czasem jak patrze co sie tam dzieje to az nie chce sie na to patrzec.

Szczerze, kiedyś tak robiliśmy. JP sprawował rządy w tym dziale :P. Był spam, czy jakiś FAKE to od razu ban na posty, itp. ;d

Z tego co pamiętam to regulamin jest zaostrzony, tylko moderatorzy przymykają oko :D.

Ale jest kokosz? Wszystko wyjaśniłem w swoim poście. Znam sprawę, bo sam pierwszy wychodziłem z ta intencją. Myślicie, że kogoś obchodzi to, że nie widzicie tego działu w metinie?

JP na 100% .

Myślę, że Mastick, Joaquin Phoenix i ja wystarczająco wyjaśniliśmy i wyczerpaliśmy temat, aby go zamknąć.

@edit: Dobra, teraz rly niech ktoś to zamknie.

Opublikowano
Myślę, że Mastick, Joaquin Phoenix i ja wystarczająco wyjaśniliśmy i wyczerpaliśmy temat, aby go zamknąć.

Też tak uważam. Myślę, że nie ma sensu abym powtarzał to co juz napisałem wcześniej. A myślę, że team metina ma obowiązek wyłapać wszelkie fake`y i zająć się tym działem odpowiednio.

ex

Opublikowano
Co do teamu metina i ogarnięcia zapowiedzi (haha) to z powrotem zrobili z tego działu plac zabaw dla dzieci, które są z lekka niewyżyte ;-)

Jeśli nie znasz sprawy to nie pisz proszę cię bardzo ; ).

Opublikowano

Jeśli nie znasz sprawy to nie pisz proszę cię bardzo ; ).

Kpisz sobie chyba chłopcze. Znam sprawę doskonale.

Temat, który napisałem 4 miechy temu nadal tam jest, was ten dział gówno interesuje. To samo oddaje to co tam robicie. O teamie metina ostatnimi czasy wiele się dowiedziałem, a ciekawie nie jest.

Jesteś jak pies goniący za samochodem, który goni samochód dla zasady i nie wie co zrobi jak go dogodni. Co mi teraz powiesz? Że interesujecie się tym działem? Śmiech.

A pieprzenie "nie znasz sprawy" to możesz o kant dupy rozbić.

Dzięki za uwagę.

1306263410-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...