Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam do was wielką PROŚBĘ , czy mógłby ktoś mi napisać że gdy uruchomię grę i ,

w pewnym momencie nacisnę klawisz ,,Z,, na klawiaturze to program automatycznie klika mouse 1 (chodzi mi o to aby w programie postać strzelała granatnikiem :rolleyes: ) ,

a gdy kliknę klawisz X to program się wyłącza (po prostu stopuje spamowanie MOUSE 1 ) .

Z góry dziękuję :)

Opublikowano

Napisanie tak banalnego programu to poniżej podstaw. Dlatego, że jest on właśnie banalny nikt Ci nie pomoże, trochę wiary w siebie :).

PS: Niech moc będzie z tobą.

Opublikowano

Dziękuję wam lecz ja naprawdę nie potrafię kodować w AutoIT , lecz kolega mi napisał że właśnie takie programy się robi w AutoIT a pan panie Szałapski troszkę więcej informacji :)

Opublikowano (edytowane)

a pan panie KBOT, troszkę więcej ambicji i wiary w siebie:)

Istnieje też F1 jeśli niewiedziałeś

Edytowane przez wojtekch

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano

Jak byś ściągnał scite, zajrzał do helpa, i se to napisał, to już byś się cieszył botem. Ale dopóki sobie sam go nie zrobisz to go nie będziesz miał. Kolega Ci podał wystarczającą ilość informacji

Opublikowano

Na forum jak by co to można przeklinać, w ten sposób można wyrażać swoje emocje. Bo przecież lepiej napisać O KURWA niż się rozpisywać na pół ekranu.

A więc: - Wiem zdania nie zaczyna się od "A więc".

Ja pierdolę jak tak można, dlaczego akurat tobie wyjątek? A mi nie? Jak nie masz pojęcia to nie proś. No dobra jak mi wyślesz przelew na konto za 30 PLN to Ci napiszę tego wielce skomplikowanego bota, hmm więcej niż 2 dni przed komputerem nie powinno mi to zająć ;).

Nie licząc, że na forum jest pełno tematów z tej dziedziny, bo w google to już całkiem to ty chcesz gotowca. Ten program jest tak banalny, że szok i mógłbyś się czegoś na nim nauczyć. Ja zaczynałem od poradników użytkownika tego forum "HeniutX_PL" tylko, że nie na tym forum tylko na innym. Pobierz pełen AutoIt i do roboty kurwa tam masz F1, a jak nie znasz angielskiego to F2, jak nie znasz to wpisz w google kursy AutoIt. Z tym F2 to oczywiście żart.

Opublikowano

Taki skrypt to 5 minut czytania poradnika w podczepionych tematach i wiary w Siebie ? Może zamiast liczyć na innych zacznij Liczyć na Siebie?

TIOiE.jpg

Opublikowano

No właśnie poczytałem sobie w gotowych aplikacjach oraz tu przez 10 minut i za przeproszeniem gó*no znalazłem więc nie pie*dól że 5 minut czytania jak jestem początkującym i potrafię jedynie zrobić MsgBoxa . Takie pomocne forum a gówno się z niego ,,wynosi,, .

-,-

Opublikowano

Forum jest bardzo pomocne, podaliśmy Ci wszystkie potrzebne informacje, skoro to taki prosty skrypt to dlaczego nie poduczysz się i nie zrobisz tego sam? Pomóc, a wykonać, to są 2 różne rzeczy i przyzwyczajaj się do tego, że nikt Ci nie będzie robił skryptów za jakieś wirtualne +'sy

• Dodaj nową pozycję...