Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOC Bot do Ruletka FT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałem zrobić bota do Football Team do gry Ruletka FT

ma on polegać na tym aby klikał 1, 2, 3 kolumnę i na zmiane czarny i czerwony

nie wiem jak zrobić aby klikał raz czerwone raz czarne (wiem ale musiałbym cały kod pisać 2 razy pod rząd a w jednym dać x,y czerwonego a w drugim czarnego)

niezbyt rozumiem zmienne czytałem dużo Tutów i dalej nie rozumiem mój kod na razie wygląda tak

For $zmienna = 1 to 10

$x = 593, 534 ;czerwone

$y = 688, 531 ;czarne

sleep(5000)

mousemove(945, 310) ;Nazjazd na 1 kolumnę

mouseclick("") ;klika 1 kolumne

sleep(2000)

mousemove(950, 370) ;Najażdza na 2 kolumnę

mouseclick("") ;klika 2 kolumne

sleep(2000)

MouseMove(950, 422) ;Najeżdza na 3 kolumnę

mouseclick("") ;klika 3 kolumne

sleep(2000)

mousemove($x, $y) ;Najeżdza na czerwone <--- chciałem aby raz najeżdżał na $x współrzędne a raz na $y i na zmianę

mouseclick("") ;klika czerwone

mousemove(375, 591) ;najeżdza na pole Stawka

send("{1}") ;Wpisuje 1

send("{1}") ;Wpisuje 0

send("{1}") ;Wpisuje 0

send("{1}") ;Wpisuje 0

send("{1}") ;Wpisuje 0

send("{1}") ;Wpisuje 0

send("{1}") ;Wpisuje 0 "Teraz jest już 1.000.000 Maksymalna ilośc"

sleep(1000)

send("{Enter}")

sleep(2000)

next

[code]

Proszę o poprawienie tej 1 lini lub jak będzie łatwiej i krócej

Dziękuje

KLIKNIJTUTAJ!!!!

sygnakarol346.png

Opublikowano

Do botowania gier browserowych (do których AFAIK zalicza się Football Team) służy:

IE.au3

Na Click/Send za daleko nie zajdziesz.

Istnieje openSource bot do FT autorstwa tk371. Od studiowania jego kodu można zacząć:

http://www.mpcforum.pl/topic/282342-download-footballteam-bot/

Tyle że wiesz wole swojego (nie żebym się bał bo używąm 2 "orzeł reszka" i Do trenowania UM ) ale chodziło mi o taki że jak AFK'a zrobie na pare min to zapóścić na orzeł reszka dobrze ttylko żeby nie było opcjii

Gdy przegrasz dajesz np 3x wiecej mam na koncie 500.000.000 (dzienna pensja) i za 2 min pisze brak kasy wiec uruchamiam ponownie i przy kompie cały czas musze byc

a tego co linka dałeś przetestuje jak u siebie na kompie bede tyeraz u brata :)

+ leci

A i jescze jedno żeby nie zaśmiecać forum niech ktoś tuutaj mi wytłumaczy Zmienne

czytałem poradniki tute AutoIt v3 ale Zmiennych nie mogę pojąć

Będą +

KLIKNIJTUTAJ!!!!

sygnakarol346.png

Opublikowano

Tyle że wiesz wole swojego (nie żebym się bał bo używąm 2 "orzeł reszka" i Do trenowania UM ) ale chodziło mi o taki że jak AFK'a zrobie na pare min to zapóścić na orzeł reszka dobrze ttylko żeby nie było opcjii

Gdy przegrasz dajesz np 3x wiecej mam na koncie 500.000.000 (dzienna pensja) i za 2 min pisze brak kasy wiec uruchamiam ponownie i przy kompie cały czas musze byc

a tego co linka dałeś przetestuje jak u siebie na kompie bede tyeraz u brata :)

+ leci

A i jescze jedno żeby nie zaśmiecać forum niech ktoś tuutaj mi wytłumaczy Zmienne

czytałem poradniki tute AutoIt v3 ale Zmiennych nie mogę pojąć

Będą +

@Edit

Ja właśnie tego bota używam

tyle że ten na Ruletke ma kase nabijać bo innego sposobu nieznam a kasa potrzebna na Treningi weekendowe wkoncu +500 ataku 12.600.000.000 kosztuje wiec...

KLIKNIJTUTAJ!!!!

sygnakarol346.png

Opublikowano

Wiki. Zmienna - konstrukcja programistyczna posiadająca trzy podstawowe atrybuty: symboliczną nazwę, miejsce przechowywania i wartość; pozwalająca w kodzie źródłowym odwoływać się przy pomocy nazwy do wartości lub miejsca przechowywania. Nazwa służy do identyfikowania zmiennej w związku z tym często nazywana jest identyfikatorem. Miejsce przechowywania przeważnie znajduje się w pamięci komputera i określane jest przez adres i długość danych. Wartość to zawartość miejsca przechowywania. Zmienna zazwyczaj posiada również czwarty atrybut: typ, określający rodzaj danych przechowywanych w zmiennej i co za tym idzie sposób reprezentacji wartości w miejscu przechowywania. W programie wartość zmiennej może być odczytywana lub zastępowana nową wartością, tak więc wartość zmiennej może zmieniać się w trakcie wykonywania programu, natomiast dwa pierwsze atrybuty (nazwa i miejsce przechowywania) nie zmieniają się w trakcie istnienia zmiennej[1]. W zależności od rodzaju języka typ zmiennej może być stały lub zmienny. Konstrukcją podobną lecz nie pozwalającą na modyfikowanie wartości jest stała.

Czyli najprościej zmienna odsyła do danych zawartych w pamięci, a jeszcze prościej choć mniej poprawnie; zmienna przechowuje wartości.

Ja nie wiem co tu jest trudnego do zrozumienia...

Opublikowano
Lecz potrzebuje wytłumaczenia jak stosować

No dają to, że możesz przechowywać dane.

i co dają lub jaka różnica gdy jej niema

Logika podpowiada mi, że jak ich nie ma to nic nie dają.

Opublikowano

ten sposub na kolumny i kolor kiepski zysk jedynie max 3.000.000 CUDEM

mam lepszy

gdy obstawiasz liczby od 0 do 36 mnoznik wygranej x 36 wiec gdy all obstawisz bedziesz 0

wiec

obstaw gdzieś hmm 20-25 liczb (20 jak lubisz ryzyko) i max stawka tj 1.000.000 i 25liczb = 25.000.000 więc

obstawa 25.000.000

wygrana (gdy traafisz) 36,000,000

czyli jesteś 35.000.000 -25.000.000 = 10.000.000 <-tyle do przodu

gdy obstawisz 20 liczb nie 25

obstawa 20.000.000

wygrana (gdy traafisz) 36,000,000

czyli jesteś 35.000.000 -20.000.000 = 15.000.000 <-tyle do przodu :D

a te zmienne bardziej kapuje lecz i tak kiepsko :D + leci

KLIKNIJTUTAJ!!!!

sygnakarol346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...