Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] COD Black Ops Multiplayer Wallhack lub Aimbot.

kubikolos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się nie myle to nie mogłem rozpakowac archiwum albo był tam wirus.

Więkoszość hacków jest wykrywalna jako wirus! Ja grałem na nim i nic "mi" nie jest. Zresztą koder jest popularny i wątpię, aby chciał ryzykować utratą swojej reputacji.

Opublikowano

Mam już dość ... Ile razy!? Więkoszość hacków jest wykrywalna jako wirus! Ja grałem na nim i nic "mi" nie jest. Zresztą koder jest popularny i wątpię, aby chciał ryzykować utratą swojej reputacji.

Źle mnie zrozumiałeś mój głupi antywirus myśli ze ten plik to wirus nawet jak go wyłączyłem... I to cholerne archiwum z błędem... nie wiem czmu mam ten błąd...

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Witam właśnie była jakaś aktualizacja (przynajmniej w moim przypadku) zawierała ok. 11 mega bajtów i po tej aktualizacji nie działa mi magic wallhack. Dlatego poszukuje jakiegoś wallhackera.

Proszę o jakiś link ale bez żadnych płatnych stronek.

8dcad97e414b32a2971cba1.png
Opublikowano

Racja zawzieli sie na te cheaty. Dzisiaj rano też miałem aktualizacje.

Łatka nie była do zpachowania cheatów.

Główne zmiany to poprawienie niektórych błędów na mapach, udoskonalono wsparcie kart graficznych AMD/ATI w Mod Tools oraz naprawa innych, drobnych błędów.

Koder pracuje nad nową wersją.

Opublikowano

By się pospieszył bo nie mam w co grać :D. Dał już jakąś przybliżoną datę premiery nowego hax-a ^^ ?

Opublikowano

Bynajmniej długo się nie czekało. Ciekawe czy działa zaraz odpisze w tym 2 temacie.

Jak długo nie będę odpisywał to znaczy że mam bana xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...