Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer {pomoc}

poldex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po pierwsze to żaden, żart. I pytania będą prawdziwe, jeśli ktoś zna odp proszę o pomoc, niech w tym poście nie będzie zbędnego spamu.

Pewna ilość osób (należę do nich) chce postawić prywatny serwer do silkroada, (serwery typu wow, l2 mamy już postawione, więc potrafimy to zrobić i mamy na to środki)

Potrzebujemy każdej wskazówki odnośnie jakiegokolwiek pliku, skryptu itp, do pomocy przy stawianiu serwera, jeśli się to nam uda, będziemy mogli się cieszyć polskim serwerem, w j. Polskim. Spolszczenie sam zrobiłem.

Więc tu prośba do was, jeśli coś o tym wiecie lub słyszeliście dajcie nam tutaj znać.

PS: Sam zaangażowałem ten pomysł i sam muszę zebrać o tym informacje, jeśli mi się nie uda i np zostanę tu wyśmiany nici z tego. Pozdrawiam.

Admin Cienia
Opublikowano

Witaj, pragnę Cię poinformować jednakże na sam początek nie odstraszyć że o pliki serwerowe ciężko, były kiedyś ogólnie dostępne pliki ale nie wiem nawet czy kompletne, nie chcąc skłamać tylko słyszałem z tego udzie piszą w tym dziale że jakiś gostek posiada, rozpoczęty projekt ale mnie osobiście nic nie wiadomo, taki serwer to wydatek kilku-dziesięciu tysięcy złotych więc nie są to już przelewki, może nasi użytkownicy będą mieli coś ciekawego do powiedzenia, osobiście również zachęcam do wypowiadania się w tym temacie na jaką kolwiek informację która mogła by się przydać. Pozdrawiam.

PS

PS: Sam zaangażowałem ten pomysł i sam muszę zebrać o tym informacje, jeśli mi się nie uda i np zostanę tu wyśmiany nici z tego. Pozdrawiam.

To bardzo miło z twojej strony, wyśmiany raczej nie, gdyż mamy tu wielu zapaleńców co pragną pograć w przyszłości na ojczystym serwerze. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zainteresowałeś mnie tym tematem i teraz właśnie czytam fora i z tego co narazie wyczytalem to zrobienie serwera jest nie legalne :x

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...