Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrzynki piratow

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem ludzie po prostu zaczęli kupować klucze bo designy bo lf4 itd.

Czyli plan BP wypalił :P

imetin_logo.png

Opublikowano

noo wypalił :P udało im się, ale nie powiesz mi że nie kupiłeś kluczy :D

zapomnieli o jednym drobnym szczególe tam w BP.. tak zwane

MPCForum - forum o cheatach , bugach i botach oraz dziale w nim, Darkorbit :D , chyba nikt z tu obecnych nie doładował konta bp tylko z bocika klucze bierze ;]

Opublikowano

Jak dla mnie tych skrzynek jest więcej... Bo jak latam na 4-5 to co chwila jakąś widzę, ale już mam dosyć bo 70k urki w to gówno władowałem już.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

ja akurat mam FE wiec będę skrzyneczki otwierał znaczy biobot i jego też polecam bo jezeli tylko ma klucz leci do najblizszej skrzyni i ja otwiera :) a tak srednio na mapie na ktorej zbieram skrzynki jest 5 :)

@edit patricok jestesmy z tego samego malutkiego miasta :P

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

to sie rodzinka zebrała :P

a żeby nie było off-topa i zeby nowego tematu nie zakładać :P to mam pytanie czy wam sie jakoś niedawno np wczoraj albo dzisiaj design trafił ?

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

Co do tematu to skrzynek jest jak by więcej bo nie muszę już kilka min szukać jednej

Mi też poleciał solace na 4-2 i lighting na 5-3 :D

Opublikowano

siema.. pytanie.. czy ten oszukuje gre i zbiera skrzynki piratow bez kluczy czy trzeba kupowac te klucze?? a tak wogole to siemka.. jestem nowy i dopiero sie bawie w ta gre:) a zeby nie robic sobie zbednych wkurwien zapodalem sobie bocika i mam nadzieje ze bedzie gites z nim.. zobaczymy.. odpowiadajcie jak macie wiedze.. i jeszcze druga sprawa.. czytalem na forum ze ma byc niedlugo jakis nowy statek, albo nowe designy do golca.. wie ktos o tym cos?? z gory dziekuwa mordeczki

a nie napisalem ktory bocik:) -> biobot2.2.2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...