Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [TUT] HIT! Pliki serwerowe by maciekmm [FB]

Pliki  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobaj? ci si? moje pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No,nie wiem jak te pliki się sprawdzają ale estetyka jest ładna więc to muszę docenić.Jak przetestuje dam edit ;)

280qird.jpg

mca.png

Zbieram,

add.png

Opublikowano

Pliki całkiem fajne dużo pluginów i wgl... Napisz jeszcze na jaką wersję bo będziesz miał spam ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

ja xampa nie używam , ale używam navicata powinieneś zanim napisałeś temat zrobić też poradnik do navi . więc co mam zrobić żeby to włączyć na navi ?

aha i nawet jak bym miał xampa to co mam zrobić z tymi plikami , tu gówno jest napisane weź usuń ten temat zrób temat gdzie wszystko jest napisane a nie że niema nic ...

- dla ciebie za to że nie ma ani słowa o tworzeniu serwera na tych plikach

Zbieram - !!!

Opublikowano

Przynajmniej jak publikujesz pliki to bys w błąd nie wprowadzał! cuboid to metoda zaznaczania w 3D! a za zaznaczanie odpowiada WorldEdit, a WorldGurad robi chronione regiony a nie cuby! kiedys dalo sie region zrobic tylko cuboidem ale teraz można też innymi metodami takimi jak polygon który umożliwia robienie trójkątnych działek! a mysql wcale nie poprawai szybkości! To wszystko zalezy od komputera! Jeżeli masz wolny procesor i mało RAMu albo szybkie dyski(ssd) to mysql tylko zpowolni. MySQL tylko w tedy gdy mamy wolny czas procesora i wolną pamieć RAM oraz wolne dyski(HDD). A XAMPP to jest paczka róxnych programów(bradzo dużo) które są nie potrzebne wystarczy sam serwer mysql!

Opublikowano
Opublikowano

mylisz sie!

FlatFile prawie wogóle nie obciąża procesora tylko dysk! Na dysku jest tez mapa która bezprzerwy jest wczytywana i zapisywana!

Cuboid nie chroni przed niczym, a ty napisles ze WorldGurad jest od cubów a to nie prawda! WorldEdit jest od nich!!! cuboid to metoda zaznaczania w 3D jak juz mowiłem! i jest tylko najcześciej wykożystywana do robienia działek ale polygon jest w niektórych sytacjach lepszy(np wielokąty)

Opublikowano

Forum dyskusyjne jak sama nazwa wskazuje jest od dyskutowania. ;p

Ja nie pisze ze to zle ze wszystko w db tylko czasami pomaga a czasami pogarsza....

Opublikowano

Bezbłędne nie wiem czy robione od czystego bukkita ale widzę że ma świetne pluginy, masz plusa ;)

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Pobralem v1 a mam pytanie . Po chuj robic pliki skoro juz są bardzo dobre dobre i normalne ? No po co ? Malo pluginow zmieniacie ? TO taka moda czy jak jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...