Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver

energo1pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem Silvera za 18,90 w promocji na allegro i takie pytanie , chciałem go aktywować tak za 2 tygodnie czy będzie działał czy muszę teraz na dniach ??

energo.png

by luxxxxx

Opublikowano (edytowane)

Z tego co wiem masz miesiąc na aktywację , ale nie wiadomo ile ten facet co Ci ją sprzedał trzymał ją. Więc radze Ci ją aktywować niedługo ;)

Edytowane przez FuckFcBarcelona

Osoby które najbardziej szanuje na forum

Razor130

Muter81

Anonymous

Wrrr

CODER_BEST

xArtemzx

AdrenalinaPL

Liczę na -

:)

Opublikowano (edytowane)

Hehe, ten gość u którego kupiłeś to spoko koleś, też u niego teraz kupiłem silvera dla kolegi :) A wracając do tematu to jest to kod z playspana, wiec dwa tygodnie wytrzyma bez problemu, też kupiłem u niego golda dla siebie tydzień temu, aktywuje za dwa i nic się nie stanie. Kody ma nowe, więc powinny mieć około 5-6 miesięcy ważności.

Edytowane przez Cheatmania
Opublikowano

Premke mozesz aktywowac w ciagu miesiaca.

Po miesiacu premka przepada, nie wiesz ile ten gosciu ja mial wiec radzilbym odrzu aktywowac preme :)

Ale jezeli chcesz po 2 tygodniach to mozesz tylko nie wiadomo czy juz nie bedzie za pozno...

Opublikowano

Ja od razu aktywowałbym, nie wiadomo kiedy może Ci wygasnąć bo koleś mógł ją też trochę trzymać, nie? Radzę od razu aktywować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...