Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja chętnie przygarnę :)

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

tak. gram w nostale jakieś 4 lata. Miałem 3 postacie 70 lvl + (Zbanowane za "Hacki" których nie miałem).

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

Opublikowano

dowodu nie mam niestety bo to było kilka lat temu. miałem fotki ale formatów kilka już było. Ale jak mi nie wierzysz na słowo to spoko rozumiem cię.

Opublikowano

dalem ci + :) ale konto nie dam

Przykro :(

Ja znam się na grze, ani jednego bana nie dostałem, miałem maga 45 lvl ale go zbanowali za przeklenstwa i chetaty których nie miałem i mam woja teraz 30 lvl.Ja przygarnę.

dalem ci + :) ale konto nie dam

Przykro :(

Ja znam się na grze, ani jednego bana nie dostałem, miałem maga 45 lvl ale go zbanowali za przeklenstwa i chetaty których nie miałem i mam woja teraz 30 lvl.Ja przygarnę.

Opublikowano

Ja mogę przyjac ; ).

Miałam konto lucznika 52 lvl,maga 58 lvl i lucznika 67 lecz niestety .. Maga i lucznika 67 ukradli,lucznika dalam kolezance (tego 52 lvl) .

Teraz mam wojkę 43 lvl i Lucznika 20 lvl z 31 jobem więc myślę ze jak najbardzej jestem ogarnięta w tej grze :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...