Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Darmowe zamówienia na Itemy..

Konkretny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Regulamin

§1

Wykonuje zlecenia od każdego kto ma minimum 100 postów.

§2

Mój pomocnik ZagajQ wykonuje zlecenia od 50 postów.

§3

Jeżeli ktoś zamówi ikony lecz ma mniejszą ilość postów, możemy dobrowolnie je wykonać, lecz nie musimy.

§4

Każdy kto spełnia wyższy regulamin ma prawo do zamówienia trzech dowolnych ikon.

Dotychczasowe nasze prace:

zwoj.png70761281.png1kke.png17569215.png47164940.png250k.png500kl.png41701194.png49412115.png70001672.png99106091.pngdiamentu.pngfiolka.pngfutrokopia.pngfutroszare.pngglowaredsmoka.pnggold1d.pnggowaczerwonegosmokahy.pnggowasmoka.pnggrazeta.pngkamiem3v2.pngkamien2.pngkamien3.pngkamieny.pngkryszapeniksiyca.pnglawax.pngmapajy.pngmlotek.pngmonetaa.pngmonetazesmokiem.pngmotl.pngnowyd.pngokofam.pngokosmoka.pngopata1.pngperfumy.pngpieczeckopia.pngpiercie.gifpiouy.pngpiurko.pngpoziomkaa.pngrkawicekowala.pngrubinm.pngskryznia.pngskrzydlo2.pngspruchniaedrewno.pngstarylist.pngsypon.pngszafirp.pngtabletki.pngtarcza2.pngtarcza3g.pngtarcza4.pngtarczag.pngteczowy2.pngtestamenty.pngtorbaj.pngtrusawka.pngyuhwan.pngzardzewniaaopata.pngzatrutykamien2.pngzelazo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja prosiłbym o zrobienie dla mnie ikon które by sobą prezentowały: Niebiański Kamień i Szafir

A i jeszcze jedno. Czy te ikonki które już są można je wykorzystywać do własnych potrzeb?

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Ja prosiłbym o zrobienie dla mnie ikon które by sobą prezentowały: Niebiański Kamień i Szafir

A i jeszcze jedno. Czy te ikonki które już są można je wykorzystywać do własnych potrzeb?

Zmówienie przyjęte

Tak można ;]

Opublikowano

Wszystkie zamówienia które złożyliście powyżej zostaną wykonane do godz.20;30

@ExPuma12

Napisz na PW co potrzebujesz lub edytuj, a ja je poprawię do wyżej podanej godziny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...