Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś Błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

włącze war rocka i wezmę Red Clover i nagle ide kawałek czyli do tych skzynek "prawie do wyjscia z campy"

i tu nagle nei mam podłogi czy to jakiś błąd gry czy wersji instalacyjnej bo ściągałem ze strony WR

albo to może jakiś bug .najlepsze jest to że gdy ktoś żuci med boxy to sie uleczy i one też spadną na dół . Dorzucam screeny Np taki jak ten i wszyscy myślą że to jest chack i mnie wyrzucają z room > proszę o pomoc

póżniej dorzucę screeny a jeżeli ktoś ma premke to mogę podać nick w wr i mu pokażę to .Przedewszystkim chodzi o to żeby sie pozbyć tego

BŁĘDU aby czasami bana nei dostać

już dożuciłem drugi xD ale z jednej str to jest dobre da sie skili nadrobic albo wyrobic ratio w ***j duże xD

post-59599-1245784822_thumb.jpg

post-59599-1245788483_thumb.jpg

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

e/w jeśśli chcesz korzystać z dig to ściągnij cheata z digiem pod jakiś klawisz np hack ng i wtedy opcja ta dostępna będzie jedynie przy trzymaniu danego klawisza

Opublikowano

up czytałeś chociaż jaki on ma problem? report

@DOWN ta mapa sama jest pełna bugów :]

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

@3 up

tak czytałem skoro miałbym za tą wypowiedź dostać raporta to ty za swoją pierwszą tym bardziej

niewiesz co daje funkcja dig , spamujesz ciągle pisząc że ktoś spamuję

od miesiąca na forum i kozaczysz a niewiesz co mówisz ps to też zraportuj

PozdR0

344 prośby o 5 ;) lub skargi ;**

Opublikowano

Myślę że to musi być jakiś bug albo błąd w warrocku, może coś za bardzo przykombinowałeś, albo mod żle się spisał

ts-poland

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...