Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogarne serwer;Zostane technikem;Szukam Sponsora;Pomoge z serwerem

Rutr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Byłem adminem na wielu serwerach, wiele serwerów robiłem(różnym ludziom), potrafie pisać proste pluginy.

Moge zostac administratorem technicznym na serwerze raczej premium, typ najbardziej mi odpowiada rp, a serwer dedyk. Jeżeli bedzie inaczej też podejme się administrowaniu za symboliczną kwotę hehe(paypal).

Szukam też sponsora na serwer który kupi dedyka i domene! 50% dochodów pozostałych po dotacjach(kota vip) trafią do sponsora.

Moge też napisać jakiś plugin na np autamtyczne sprzedawanie działek(WorldGurad) ale nie za darmo ponieważ nie mam czasu na marnowanie go....

Admin Cienia
Opublikowano
Szukam też sponsora na serwer który kupi dedyka i domene! 50% dochodów pozostałych po dotacjach(kota vip) trafią do sponsora.

Regulamin Lokalny Działu Minecraft:

4. Całkowity zakaz szukania sponsorów.

Byłem adminem na wielu serwerach, wiele serwerów robiłem(różnym ludziom), potrafie pisać proste pluginy.

Moge zostac administratorem technicznym na serwerze raczej premium, typ najbardziej mi odpowiada rp, a serwer dedyk. Jeżeli bedzie inaczej też podejme się administrowaniu za symboliczną kwotę hehe(paypal).

A jeśli chcesz zostac adminem, napisz w temacie

To jest ukryta treść, proszę

1294477714-U1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...