Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie próbuję pobawić się na zbocie . Lecz mkam problem. Nie działa mi on. Gdy włącze wyścig tzn "dołącz" wyskakuje mi "jeden gracz" i wtedy naciskam START w zbocie. I zamiast działać jak powinien teleportuje mnie na wyścig. Czy robię coś źle? :)

Opublikowano

Jak w temacie próbuję pobawić się na zbocie . Lecz mkam problem. Nie działa mi on. Gdy włącze wyścig tzn "dołącz" wyskakuje mi "jeden gracz" i wtedy naciskam START w zbocie. I zamiast działać jak powinien teleportuje mnie na wyścig. Czy robię coś źle? :)

Dodam że używałem LiveDown v3.7 BOT no ale zawieszał mi się po kilku minutach botowania więc lipa..
Opublikowano

A ja mam troszkę inny problem ;]

Czasem jak już ukończyłem wyścig i bot wybierał automatycznie cały czas "dalej" to czasem wyskakiwało takie okienko żeby doładować boosty ;] pewnie wiecie o co chodzi ;]

Dziś wpadł mi 50lvl i zamiast tego okienka co zawsze wyskakuje okienko, że nie mogę mnożnika expa ponieważ mam maksymalny lvl i bot się zacina i nie chcę dalej przeskoczyć ;/

wiecie może co zrobić ?

Opublikowano
Dziś wpadł mi 50lvl i zamiast tego okienka co zawsze wyskakuje okienko, że nie mogę mnożnika expa ponieważ mam maksymalny lvl i bot się zacina i nie chcę dalej przeskoczyć ;/

wiecie może co zrobić ?

Tak już będzie bo masz 50 lvl i rep Ci dalej nie idzie a BOT myśli że idzie i dlatego się tak zacina.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano (edytowane)

... ?

Nie da się. Poczytaj sobie, że 50 lvl to max. Chyba, że trzeba coś wykupić.

Edytowane przez loleq2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...