Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Postanowiłem założyć swój prywatny server który będzie działał za pomocą hamachi. Wszystko zostało przygotowane (o dziwo, jak na pierwsze podejście wszystko śmiga).

Gdy zrobiłem clienta dokładnie to pozmieniałem parę rzeczy w czyimś, dodałem go na upload a następnie udostępniłem. Niestety nikt nie może wejść (błąd podczas łączenia się z serwerem).

Dodam jeszcze iż PortMap, Hamachi, server zostały przed tym uruchomione.

Potrzebuje dowiedzieć się co może być tego przyczyną iż nikt prócz mnie nie może wejść na mój server.

Oczywiście z chęcią przyjmę ofertę pomocy przy tworzeniu servera.

pozdrawiam Shiro

Edytowane przez Shiro1950
osew46.jpg

Opublikowano

Hehe .

A port map z końcówką 100 ?

Zapora z komputera i z anty wira wyłonczona ?

One czasem blokują niektóre porty xD .

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Hehe, dodawałeś nowe pliki game? Jeżeli tak to gracze, oraz Ty musicie się logować poprzez kmr moda... Tj. do logowania potrzebny jest pong, miałem to samo, ale żaden wielki znawca tworzenia serwerów prywatnych tego nie odkrył... Liczę na +

Opublikowano

Jakie pliki i jaki client? Wyłącz zaporę, zrób clienta 2008 że spolszczeniem na zwykłej końcówce. Jak zrobiłeś na cliencie 2010 to pewnie nie zadziała, musisz zrobić z ClientHelperem.

Opublikowano (edytowane)

Znaczy, używałem Clienta RykoXMT2, SuckMT2. Co do wgrywania jakichś tam plików o których nie mam pojęcia to nawet się za to nie zabierałem. Jedynymi plikami które wgrywałem to iconki itemów aby było je widać na cliencie.

Wczoraj pobrałem clienta Komela i planowałem zacząć go używać. Jeżeli piszecie o jakich "pong" i innych to napiszcie o nich coś więcej bo tak jak mówiłem nie mam o tym pojęcia.

Dodam jeszcze iż ja mogę wchodzić na każdym nowym cliencie jaki pobiorę. Sprawdzę pomysł z zaporą.

Pliki mam roota.

Edytowane przez Shiro1950
osew46.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...