Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam.

Dzisiaj postanowiłem wydać 20zł na Rp ale jak się okazuje moja głupota nie zna granic. Mianowicie problem polega na tym ze nie mam pojęcia gdzie znajduje się CVC na karcie kredytowej ani ile powinien mieć cyfr. Myślałem także o płatności PaySafeCard ale w sklepach ludzie nie mają pojęcia co chcę kupić. A tak dla ścisłości czy PayUp to to samo co Pay safe card??

Opublikowano (edytowane)

PayUp masz w żabce a psc to zupelnie co innego

To jest ukryta treść, proszę

sprawdz gdzie możesz kupić w swojej okolicy :)

(nie wiedzą o co chodzi bo do złych sklepow idziesz ;])

Edytowane przez Rápido

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Sprawdzałem na taj stronie i w moim mieście jest około dziesięć sklepów w których powinienem kupić tą kartę, ale sprzedawcy patrzeli się jak na jakiegoś wariata gdy tłumaczyłem co chcę kupić.

Opublikowano

Farex , ja u siebie byłem w żabce to gościu stał jak debil i nie wiedział oco chodzi :D I mi pokazywał doładowania do playa itp. Ja u siebie znalazłem w kiosku ale takim lepszym.

4566511400.png

Opublikowano

Farex , ja u siebie byłem w żabce to gościu stał jak debil i nie wiedział oco chodzi :D I mi pokazywał doładowania do playa itp. Ja u siebie znalazłem w kiosku ale takim lepszym.

Hehe, to musisz się najpierw spytać czy w danym sklepie jest psc.

Opublikowano

Powiedz tak:

A: Można prosić kartę PaySafeCard?

B: Ale o co chodzi?

A: No taką kartę, która jest jakby formą płatniczą. Niech pan/pani sprawdzi w ,,automacie'' do doładowań (nie mogłem nic innego wymyśleć xD).

Jak nie znajdzie to znaczy, że do złego sklepu poszedłeś. Ten ,,kuponik'' jest drukowany w tym kontrolerku do doładowań np. komórki i wśród tych ,,Play", ,,Plus" itd. powinno się znaleźć PaySafeCard.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...